Ki örül most az esőnek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 17:23
1/12 anonim válasza:
itt nem esik, de én általában nem örlök neki mert mindig akkor jön amikor úton vagyok :D
2/12 anonim válasza:
Esőbe dolgozni sz.ar. Úgy hogy nem.
3/12 anonim válasza:
Itt most nem esik.. de nagyon őrletem neki.. hosszú ujjú pólóba voltam suliba szóval.. nagyon nagyon melegem volt :D és meg is áztam xD
4/12 anonim válasza:
Nincs vele gondom, érzem ahogy tisztul a világ, persze csak képletesen :)
5/12 anonim válasza:
Én örültem neki, annak ellenére, hogy csúnyán eláztam hazafelé. :D Egy kis eső mindig jó. :)
6/12 anonim válasza:
Sajnos nem esik itt,pedig imádom.
7/12 anonim válasza:
jó mert nem kellett meglocsolni az erkélyen a virágokat...
8/12 A kérdező kommentje:
Èn is megáztam, úgyhogy együtt érzek. Pedig reggel mostam hajat erre sza.rá ment amivel kinylódtam -.-
2013. szept. 9. 17:27
9/12 anonim válasza:
Na, nekem legalább nincs ilyen problémám, mivel leizzadtam, szóval úgy is ma mosnám meg. :D
Egyébként mindig rácsodálkozok, hogy milyen kreatív emberek vezetik ezt az oldalt, akik kitalálták ezt a kategóriát. :D
10/12 anonim válasza:
Én örültem neki nagyon.
Nálunk közel 3 hónapja nem volt eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!