Nem tudom mit valaszak az eretsegire a valaszhato tantargynak. Valaszthatnek kozgazdasagot, foldrajzt vagy psihologiat. Szerintetek melyikbol erdemes eretsegizni es melyik konyebb?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 20:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem a földrajz a legkönnyebb a felsoroltak közül.
2/5 anonim válasza:
Azt válaszd, ami a legjobban érdekel, ami közel áll ahhoz a területhez, amivel később szeretnél foglalkozni hogy be tudják számítani később a felvételi pontjaidba
3/5 igabcsy válasza:
Ez attól függ, hogy hozzád melyik tantárgy áll közelebb.
Egyik ember könnyen tanulja a közgazdaságtant, mert amúgyis reál beállítottságú. a másik pedig a humán tárgyakat kedveli.
Szerintem azt vedd figyelembe, hogy a tovább tanulásodhoz szükség van-e valamelyik tantárgyra. Illetve, hogy melyik téma áll közel hozzád.
Esetleg nézd meg az előző évek érettségi feladait.
Itt megtalálod a feladatokat és a megoldókulcsot is.
4/5 anonim válasza:
Attól függ milyen szakirányban szeretnél továbbtanulni!
Magyarból viszont kötelező úgyhogy taposs bele a tanulásba mert a kérdésedben 22 hibát számoltam meg! Ez nem lehet csak billentyűzet-hiba!
5/5 igabcsy válasza:
21:19
Ha lenne "szuperhasznos kéz", arra kattintottam volna. :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!