Szalagavatós kérdés? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A szalavatós próbák összehozzák a csapatot? Úgyértem az embereket? Nem a páromra értem hanem a többi emberre.2013. szept. 7. 08:22
2/3 anonim válasza:
Hát nálunk inkább megutálták egymást, folyton mindenen összevesztek... Milyen ruha legyen, ki hol álljon, hány embert hívhassunk, hol legyen...
Ezért (is) húztam ki magam inkább az egészből, untam, hogy minden próba végén legalább három lány zokogott, és vagy öten nem álltak szóba egymással...
3/3 A kérdező kommentje:
Mi már minden ilyet letudtunk :) De van egy fiú aki tetszik, de nem tudom hogy a próbák által közelebb kerülhetek-e hozzá..
2013. szept. 7. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!