Megvan még szerintetek? (cipős kérdés :D)
Na szóval! Néhány napja láttam a Deichmann weboldalán egy nagyon jó cipőt. Mondtam is anyuéknak és ők azt felelték, hogy legközelebb, mikor megyünk a Deichmann felé (egy kisvárosban élek, ahol nincs ilyen üzlet), megnézzük, és ha jó meg is vesszük. Csakhogy ma megint megnéztem és már nem volt fent, rákerestem a kódja szerint, és ezt írta ki: Nincs találat, próbálkozzon meg másik keresőszó megadásával.
A kérdésem tulajdonképpen az lenne, hogy ez a cipő még megvan-e a polcokon, ha elmegyünk a boltba, megtudjuk venni?
Tudom kicsit bugyutára sikerült az egész, meg lehet hogy rossz témában is van...:D
A válaszokat előre is köszönöm.
#1: És visszaválaszoltak?
#2: Ha nem hívom fel őket, de megvan akkor is ideadják nekem?
Tudom hogy ilyen hülyeségeket kérdézek, meg apróságokon akadok fenn, de a mi városkánkban nincs Deichmann, csak egy szomszéd városban, de oda nem igazán járunk, mert nagyjából itt is meglehet venni azt ami kell. Köszi mindkettőtöknek!! :)
Még jöhetnek válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!