Nem tudom, van aki nem minden nap álmodik, vagy inkább csak nem emlékszik rá.
És van olyan is, hogy az álmok fekete fehérek.
Mondjuk én személy szerint minden nap, és színeseket álmodom.
2009. nov. 2. 14:45
1/7 anonim válasza:
én minden nap álmodok, de mindíg ugyan azt
2009. nov. 2. 14:48
2/7 anonim válasza:
Elvileg minden ember álmodik minden éjjel, csak nem emlékeznek rá a legtöbben. Szüksége van rá az agynak.
Amúgy én sem emlékszem minden reggel mikor felkelek, hogy mit álmodtam.
De mindegyik amelyikre emlékszem színes volt, sosem álmodtam még fekete-fehéren...
2009. nov. 2. 14:52
3/7 anonim válasza:
ne is kérdezd....ma kannibálokról álmodtam, de azokról a dzsungel élő benszülöttekről, hanem normális városi emberekről. gazdagok voltak, és lányok, és én ott dolgoztam, a palotájukban, és áttam h mit művelnek....mindig vmi próba elé állították a kiszemeltet, ésha elbukott akkor megkajálták. micvel én alkalmazott voltam, ezért nem féltem h engemis megkajálnak, de eccer énis kaptam egy próbát. jólbeszartam, de a próbán helytálltam, így nem kajáltak meg....jókis álom :D
2009. nov. 2. 15:07
4/7 anonim válasza:
Nekem volt olya, hogy reggel felkeltem és biztosra vettem, hogy nem álmodtam, aztán napközben villantak be részletek, hogy hopp erről valami eszembe jutott, mintha már megtörtént volna. Tök furcsa :D Én eddigi álmaimra, amire emlékszem színes volt. Nem is jutott még eszembe, hogy létezik fekete- fehér álom :D
2009. nov. 2. 15:22
5/7 anonim válasza:
Én többnyire emlékezni szoktam az álmaimra, nagyon sok mindent összeálmodok, általában jó nagy hülyeségek. :D Mára virradó éjjel pl azt álmodtam, hogy az egyik osztálytársammal találkoztunk a szünetben a föci tanárunkkal, aki mondta, hogy ha már így esett, akkor vegyünk elő egy lapot és röpdolgozatot írunk. XDDD De ez csak részlet volt, még jó sok hülyeség volt mellé. :)
Általában színeseket szoktam álmodni, de már volt fekete-fehér álmom is, abban nagyon rosszul éreztem magam... Meg gyakran van olyan, hogy egy-egy álmomnak meghatározó illata vagy szaga van. :D
2009. nov. 2. 16:32
6/7 anonim válasza:
Hát én már nagyon sokféle képpen álmodtam! Volt fekete fehér, vagy más színű vagy épp teljesen színes, volt, hogy reggel amikor felkeltem még emlékeztem, de ahogy felálltam az ágyból el is felejtettem, van olyan álmom, amit már évek óta nem tudok kiverni a fejemből. Van amikor saját testben álmodok, de máshogy néz ki, volt amikor fiúnak álmodtam magam kb a 19. század közepén stb.. Volt amikor teljesen kívül állóként szemléltem egy történetet. És állt. saját magam vagyok benne.. :D
2009. nov. 2. 16:41
7/7 anonim válasza:
Néha álmodok olyat, mint egy modern művészi animáció. De a legtöbb esetben egy konkrét helyről álmodok. A világ ugyanaz, a helyszínek változnak.
És persze álmodtam már azt, hogy reggel volt, felkeltem, és közben pedig nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!