Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan képzeled el a halál...

Hogyan képzeled el a halál utáni létet?

Figyelt kérdés
létezik egyáltalán valami a halál után? te mit várnál el a túlvilágtól, ha meghalnál? milyennek képzeled?
2009. nov. 2. 14:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem halál után csak az örök pokol létezik
2009. nov. 2. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint a születés előttit, vagyis sehogy.
2009. nov. 2. 14:47
 3/13 anonim ***** válasza:

hogy a túlvilágon boldog legyek

találkozhassak elhunyt rokonaimmal

boldog legyek

2009. nov. 2. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
nincs gond,nem érzek fájdalmat,nincs stressz és csak vagyok
2009. nov. 2. 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Hehh, én azt bírnám, ha kiderülne, hogy most is a pokolban vagyunk.:D

Húhh, amúgy én nem tudom sehogy elképzelni. Mondjuk az a variáció nem rossz, hogy találkozok ismerősökkel, barátokkal. De viszont ha reinkarnáció van, akkor agylobot fogok kapni.:D

2009. nov. 2. 15:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem képzelgés, végre visszamegyünk teniszezni a delfinekkel.
2009. nov. 2. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem létezik.
2009. nov. 2. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Hogy még vissza kell jönni párszor sajna... :)
2009. nov. 2. 23:25
 9/13 anonim ***** válasza:

18:56

xd

én kosarazni fogok pulykákkal

2009. nov. 2. 23:28
 10/13 anonim ***** válasza:
úú én ezen nagyon sokat elmélkedtem.. és nagyon félek. mi van ha csak ott vagyok egy testben és nem tudok megszólalni? és még csak nem is vagyok mert gondolkozni sem tudok... pedig mindenki valaki de most senki leszek. nagyon félek a haláltól. a túlvilági életben nem hiszek mert szerintem minden megmagyarázható. az pedig nem lenne az. vagy nagyon titkolják ödafönn^^:D ezt igazából most lehet nem értitek de nagyon félelmetes és rossz dolog. nem tudom megérteni az öngyilkosokat sem, még amikor nagyon szomorú voltam, tényleg azt sem tudtam hogy most mi történik körülöttem, minden nap zombi fejem volt kb 1 hónapig akkor sem mertem megtenni amit sokan. és nem is értem azokat az embereket. egyszer jelentettem ki hogy "meg akarok halni" azóta is bánom azt a 3 másodpercet mert élni jó, sokan elfelejtik a jó pillanatokat is. ezeket visszahozhatnák ha akarnák és nem sajnáltatnák magukat.
2009. dec. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!