Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem szabad iskolában...

Miért nem szabad iskolában sapit hordani órán?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sapimániás,nem is szoktam hordani,csak télen,de leveszem a szekrényeknél,csak zavar,hogy a tanár leinti azt,akin sapka van.Nemtom miért akarok beleavatkozni,de ez most miért fáj a tanárnak?
2009. nov. 2. 01:05
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert zárt helyen illetlenség sapkát viselni, az az utcára van. Ennyi, nem értem miért csinálsz ebből ilyen nagy problémát.
2009. nov. 2. 02:13
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen, ahogy az előző mondja. Így is éppen elég a tapló diák. Eh. Úgy illik hogy zárt helyen leveszed a sapkát. Ennyi. A tanárnak igaza van.
2009. nov. 2. 02:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt ő is tudja szerintem hogy úgy illik, de miért van ez az illem ez a kérdés.
2009. nov. 2. 05:55
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Mert a sapka utcai viselet a hideg ellen, éppugy mint a nagykabát is.

Egyébként vannak alapvetö viselkeesi normák, amit noralis meber betart, ha nem akarja, hogy bunkónak (vagy még rosszabbnak) nézzék: pl nem mászkálsz nyilvánosan fehernemüben, nem WC-zel mások elött vagy meg turkálsz az orrdban stb.

2009. nov. 2. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:
ha sapkát hordasz az gátolja az energiaáramlást
2009. nov. 2. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
de az hogy sapka van valakin, nem egyenlő azzal, hogy odasz.rik az osztályterem közepére. értitek? pont ezt kérdezi, hogy ez miért van kikiáltva illetlenségnek.
2009. nov. 2. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Befülled a hajad alatta, és jobban hullik. Nem egészséges.
2009. nov. 2. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Régen nekünk mondogatták (iskolában)ebédnél ha elfelejtettük levenni a sapkát: sapkában csak a zsidók esznek!

Na ennek valami köze lehet hozzá... de nem tudom, mert akkor csak ebben az országban lenne az illem.

2009. nov. 2. 23:53
 9/10 A kérdező kommentje:
16:37 - igen,így kérdezem,szerintem sem egyenlő...
2009. nov. 3. 15:44
 10/10 anonim válasza:
Én sem értem és nem is tartom be ! Az van a fejemet amit akarok. És a baseball sapka nem a hideg ellen van. De külföldön csomó helyen megengedik a sapkát. Valahol még az egyenruha része is. Szóval nem értem hogy miért nem illik. Az csak egy SAPKA emberek.
2012. okt. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!