Mennyi dolgot kell letölteni ncore-on hogy ki gyüljön egy meg hívó?
most direkt megnéztem neked, 1000 pont egy meghívó
vagyis ha minden nap belépsz, és minden nap letöltesz egy gigát (vagy 100 megát? msot nemtom) akkor kapsz 1-1 pontot, vagyis 500 nap alatt összejön:D
de ha mindennap ennyit töltesz le, akkor bőven bejutsz az aktívlistán előre, úgyhogy hamarabb is összejön
meg kéréseket teljesítesz... szóval feltöltéssel igazából gyorsabban megvan a meghívóra való
Valamivel több mint 1 éve vagyok tag a helyezésem 1000-1500 körül szokott lenni, havi átlag ~2 TB adatforgalmam van, összesen 25TB feltöltött-->Ezzel most van 3400 pontom. Ebbol kijön 3 meghívó.(Azért írtam le hogy tudd mihez hasonlítani)
Szóval 3 lehetőséged van.
1. Összegyűjtöd az 1000 pontot
2. Vársz amíg lesz valami akció, ez elég ritkán van, 50-10 pontra csökken a meghívó ára.
3. Veszel prémiumot a legolcsóbb ~1000 Ft, a meghívó ára 50 pontra csökken.
nemtom él e még az akció, hogy ha ncore tag vagy és az adott linken beregisztrálsz a sitetalkra, akkor kapsz 2 hét prémium tagságot:D
ennek az az előnye, hogy van egy habzó söröskorsó a neved mellett, ami tök jó:DD
2 TB? atyaég..:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!