Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi dolgot kell letölteni...

Mennyi dolgot kell letölteni ncore-on hogy ki gyüljön egy meg hívó?

Figyelt kérdés

#letöltés #nCore #meg hívó
2013. szept. 3. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

most direkt megnéztem neked, 1000 pont egy meghívó

vagyis ha minden nap belépsz, és minden nap letöltesz egy gigát (vagy 100 megát? msot nemtom) akkor kapsz 1-1 pontot, vagyis 500 nap alatt összejön:D

de ha mindennap ennyit töltesz le, akkor bőven bejutsz az aktívlistán előre, úgyhogy hamarabb is összejön

meg kéréseket teljesítesz... szóval feltöltéssel igazából gyorsabban megvan a meghívóra való

2013. szept. 3. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
értem.köszönöm a választ!
2013. szept. 3. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Valamivel több mint 1 éve vagyok tag a helyezésem 1000-1500 körül szokott lenni, havi átlag ~2 TB adatforgalmam van, összesen 25TB feltöltött-->Ezzel most van 3400 pontom. Ebbol kijön 3 meghívó.(Azért írtam le hogy tudd mihez hasonlítani)

Szóval 3 lehetőséged van.

1. Összegyűjtöd az 1000 pontot

2. Vársz amíg lesz valami akció, ez elég ritkán van, 50-10 pontra csökken a meghívó ára.

3. Veszel prémiumot a legolcsóbb ~1000 Ft, a meghívó ára 50 pontra csökken.

2013. szept. 4. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:

nemtom él e még az akció, hogy ha ncore tag vagy és az adott linken beregisztrálsz a sitetalkra, akkor kapsz 2 hét prémium tagságot:D

ennek az az előnye, hogy van egy habzó söröskorsó a neved mellett, ami tök jó:DD

2 TB? atyaég..:O

2013. szept. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!