Belgiumban munka?

Figyelt kérdés
Belgiumban fogok élni és szeretnék munkát vállalni pontosabban Waregemben.(Nyugat-Flandria)Tudna nekem valaki ajánlani olyan internetes oldalakat ahol találhatnék munkát? Vagy esetleg csak tanácsot hogy hogyan is indulhatnék el a munkakeresésben? Gondolok munkaközvetítőkre, takarítás, esetleg mosogatás. Bármi jó lenne. A flamand nyelvet folyamatosan tanulom de még csak az alapoknál járok. Nagyon szeretnék dolgozni. Tapasztalatokat is szívesen várok. Köszönöm a segítséget!

2013. szept. 3. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:
te tudsz olyan magyarról aki belgiumban él? :-)
2013. szept. 3. 11:24
 2/2 anonim válasza:

Én suli mellett dolgoztam a szomszéd megyében, Gentben.

Javaslom, hogy menj munkairodákba, hogy hol van, azt kérdezd meg ott helyben, ha van turinform, akkor ott is érdeklődhetsz. Ők nem közvetítenek ugyan, de szokták tudni, hol az iroda.

Ezen kívül nyomtass sok önéletrajzot, és menj be az összes étterembe, szállodába, akármibe, ahol dolgozni akarsz. Ha nem kellesz éppen, akkor is adj nekik egy cv-t.

Tapasztalat terén ajánlom a blogomat:

[link]

2013. okt. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!