Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt a számot tényleg Alex...

Walaakíí kérdése:

Ezt a számot tényleg Alex Evans énekli?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Uv8kFNaeBWE&list=PLE8DnZPc07i..

mert hallottam hogy ő is énekelt egy darabig,csak a youtube-raa többször is felvan töltve ez a zene csak mindenhova más van írva h ki énekli:S

#zene #Alex Evans #Forever or never
2013. szept. 2. 16:24
 1/5 anonim válasza:
Helló! Az általad belinkelt számot nem Alex Evans énekli, hanem egy együttes, nevük: Cinema Bizarre és az ő számuk szól a videó alatt. Csak Alexről vannak képsorok és alá ezt a számot rakták be. Az információt a videó alatti szövegből tudom. :D Remélem segítettem, szia :)
2013. szept. 4. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
ooo:D köszii:D akkor csak én vagyok ennyire sötét :DD hogy nem olvastam el az alatta lévő szöveget :'D
2013. szept. 5. 16:03
 3/5 anonim válasza:
Szívesen, de nem csak te vagy olyan sötét. Először én is azt hittem ő énekli az említett zenét, de azután rájöttem, hogy mégsem. :) Amúgy mikor emo volt, cukin nézett ki ;) a zenélés terén eddig nem találtam tőle zenét.
2013. szept. 6. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:
hát igen most asszem rövid haja van és szegénykéém elég csúnyácska :S de asszem van tőle szám .csak kitudja melyik :S :D
2013. szept. 7. 09:27
 5/5 anonim válasza:

Egy számot ismerek tőle, azt Oliver Sykes-sal, Andy Sixx-el énekli, lehet, hogy abban sem ők énekelnek, én már nem tudom :( De ezzel az új hajával abszolút nem jön be, olyan utánzatnak néz ki, szerintem legalábbis. :)

https://www.youtube.com/watch?v=udcCAnDZ_T0

2013. szept. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!