Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni? (bővebben...

Mit tudnék csinálni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A szobám ablaka az utca felé néz.Ennek nemigen örülök,főként nem mostanában,ugyanis valaki vagy valakik azzal "szórakoznak" egy ideje,hogy teljes erővel rácsapnak a redőnyömre,van,hogy többet,van,hogy csak egyszer,és mindig akkor,amikor épp a szobában vagyok(gondolom a lyukakon kifigyeli,hogy világos van bent),mindezt sötétedéskor csinálja,ezzel a szívbajt hozva rám.A fura,hogy 3 ablak közül csak az enyémet csapkodja/csapkodják.Mire kinézek,természetesen sehol senki,csak a kutyák ugatnak,esetleg a futás zaja hallatszódik.

Nem tudom,mit tehetnék.Nem állhatok őrt a ház előtt folyton.Nem is minden nap történik ez meg.

2009. nov. 1. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
kend be vmivel a redőnyt, vagy tegyél bele rajzszeget
2009. nov. 1. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:

éber figyelem...:S

feljelentést ha tudsz max ismeretlen tettes ellen de kárt szerintem nem is okoz szóval ez egy nehéz helyzet..de gondold át nincs e a környéken haragosod vagy ilyen menőcsávó aki ezzel terminátorkodik..

2009. nov. 1. 18:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából tesóm régebbi haverjaira gondolok(velük már nem beszél),azokból kinézem,hogy szoktak ilyesmikkel vagánykodni (persze nappal nem tennék).De ezenkívűl nem gondolok másra...
2009. nov. 1. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
tegyél ki matricát hogy kamerával örzött terület. egyszer ne húzd le a redőnyt és nézd meg kik azok. :)
2009. nov. 1. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy uncsi estét megérne a sóspuskával lesben állás :)
2009. nov. 2. 20:01
 6/9 A kérdező kommentje:

A kamerával őrzött terület jó ötlet,arra már én is gondoltam:)

Ez a puskás...:)

2009. nov. 2. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Víz is jó :)
2009. nov. 2. 20:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Víz?
2009. nov. 3. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Sry, igen, víz. Vízipuska fyi.
2009. nov. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!