Mit tudnék csinálni? (bővebben lent)
A szobám ablaka az utca felé néz.Ennek nemigen örülök,főként nem mostanában,ugyanis valaki vagy valakik azzal "szórakoznak" egy ideje,hogy teljes erővel rácsapnak a redőnyömre,van,hogy többet,van,hogy csak egyszer,és mindig akkor,amikor épp a szobában vagyok(gondolom a lyukakon kifigyeli,hogy világos van bent),mindezt sötétedéskor csinálja,ezzel a szívbajt hozva rám.A fura,hogy 3 ablak közül csak az enyémet csapkodja/csapkodják.Mire kinézek,természetesen sehol senki,csak a kutyák ugatnak,esetleg a futás zaja hallatszódik.
Nem tudom,mit tehetnék.Nem állhatok őrt a ház előtt folyton.Nem is minden nap történik ez meg.
éber figyelem...:S
feljelentést ha tudsz max ismeretlen tettes ellen de kárt szerintem nem is okoz szóval ez egy nehéz helyzet..de gondold át nincs e a környéken haragosod vagy ilyen menőcsávó aki ezzel terminátorkodik..
A kamerával őrzött terület jó ötlet,arra már én is gondoltam:)
Ez a puskás...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!