Melyik szúnyogírtó a legjobb ár/teljesítmény szerint? A kéklámpás elektromos, a párologtatós vagy netán a kemény lapos?
Év pár éve vettem néhány olcsó (2-3 ezer ft.) kéklámpás moszkító irtót. Lehet, hogy jó szúnyog ellen, mert mostanában nem látom őket a lakásban. (bár mindenütt van szúnyogháló) Ürítéskor viszont leginkább a szúnyogtól is kisebb molyok alkatrészeit látom benne! Egyszer találtam egy éjjeli lepkét is benne, de az még mászott rajta, nekem kellett elintézni.
Kéklámpásból szerintem csak a nagyok érnek valamit (azok, amiknél hangos csattanást lehet hallani, mikor elégetik a rovarokat) amik pl. a MOL kutak ajtói felett vannak, de azok 20-30 ezernél kezdődnek!
nekünk egy kb. 2000 forintos kéklámpás van. eredetileg arra vettük, hogy ha megyünk az anyóshoz, akkor nyugodtan ki lehessen ülni a verandára.
egyszer gondoltam egyet, amikor az asszonyt összemarták a szúnyogok (engem nem esznek) és fellógattam az ágyunk fölé.
ha a tv is megy, de amúgy sötét van, akkor nem ér semmit, de ha kikapcsolom a tv-t, akkor egyből írt mindent. se szunyog, se lepke, se légy, se semmi nem ússza meg.
szóval nálunk bevált, de csak akkor tud működni, ha nincs más fényforrás a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!