Valaki írna nekem jó Nightwish számokat ajánlani?
Szolidabbat?? (Mint a jó szinonimája?) Mármint, hogy ne legyen benne dob, vagy mi? Mert hogy szerintem a Nightwish számok alapból szolidak... Na mindegy, akkor amiben nincs dob /kevesebb dob van:
Angels Fall First
Erämaajärvi
Etiänen
Lappi
Nymphomaniac Fantasia
Once Upon a Troubadour
Sleeping Sun
(Walking in the Air)
Forever Yours
Creek Mary's Blood
Kuolema Tekee Taiteilijan
(Away)
Two for tragedy
The Forever Moments
Nightwish
While Your Lips Are Still Red
Új erából is:
Eva
Taikatalvi
Slow, Love, Slow
(The Crowl, the Owl and the Dove)
Köszönöm, de akkor pontosítok, úgy hátha tudnál pontosabban segíteni, tényleg nagyon köszönöm :-)
Szóval, nem olyan nagyon hangos, meg dübögős, hanem olyan szép dallama van nem az a rock/metal, tehát olyan mint a While are you Still Red. Mondjuk ha tudsz hasonló előadótól ilyen számot, mint mondjuk van a My Immortal, azt is örömmel meghallgatnám, csak kicsit ilyen lasúbb, szomorú, érezlmes legyen :-)
Pl. amit épp most hallgatok:
System Of a Down - Roulette
De majd ezen még gondolkozok holnap. Ami ma van, na mindegy. =)
DThe crow the owl and the dove
Eva
Sahara
Escapist
És szerintem megpróbálkozhatsz a Storytime-mal,pögrgős de nem dübörgős.
Jaj, youtube-on a Storytime-nál lájkoljátok már a magyar kommentet. Én robbantottam ki a folyamatot. XD
System of a Down - Lonely Day (már csak a szövege miatt is)
ha már Nightwish, akkor: Anette - Invincible
Epica - Cry for the Moon (jó, ez igazából begyorsul egy kicsit, de olyan jó)
Ha már érzelmeset szeretnél, akkor ne a metál együteseknél keressük! =) Szóval:
Sixx A.M. - Skin (nagyon szomorú szöveggel)
Emeli Sande - Read All About It (talán ismered is)
Placebo - Running Up That Hill és Where Is My Mind
Jose Gonzalez - Heartbeats
Sintel - I move on
Sunday Girl - Where Is My Mind
Avatar - Határ nélkül (magyar is legyen)
Thirteen Senses - Gone
Ronan Keating - When You Say Nothing At All
Brave - Noble Maiden Fair (ez annyira tetszik)
nekem most ez a kedvenc... igaz nem NW, de sztem gyönyörű a dal is, és a mondanivalója is
Köszönöm a válaszokat, nem hittem vona, hogy ennyi választ kapok.
Az igazság az, hogy azért Nightwish, mert nekik van egy olyan jellegzetességük. Tehát szeretem az összeset, de pl a The Islander, a Meadows of Heaven meg a Storyline(vagy time), az a része, ahol Pan Péterről énekel, meg Alicről, azok a részek annyira gönyörűek és csak Nightwishnál hallottam olyan szépet, meg a Szűcs judittól a mond mit tegyek volt amibe ilyen szép ritmusok voltak, tehát igazából ezeket keresem :-) Amire úgy beindul a fantázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!