Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki szeretni a pankrációt?

Valaki szeretni a pankrációt?

Figyelt kérdés

Imádom !!! A legjobbak-John Cena

-Halck Hogen( bocsi nem tom leirni:()

- H H H

-Én

2009. okt. 31. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igeeen:) egy ideig rendszeresen néztem...Jef Hargys voltam de amiota Punk "sötét" azota nem nagyon követem:)
2009. nov. 1. 00:31
 2/11 anonim ***** válasza:
jah igen és amugy Hulk Hogan:)
2009. nov. 1. 00:32
 3/11 anonim ***** válasza:

én azt hallottam,hogy megvan rendezve az egész,de nem tudom biztosra..

amúgy nem

2009. nov. 1. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:
hát nemteljesen....nyilnáv fáj nekik de vannak benne showelemek is....(az elsöö voltam)
2009. nov. 2. 21:47
 5/11 Owen23 válasza:
randy orton and john cena
2009. nov. 15. 08:15
 6/11 anonim válasza:

Én kb. fél éve nézek pankrációt és nagyon megtetszett!Minden raw,sd,ecw megnézek + a ppv is!Sztem a legjobb sport...vagyis nekem a kedvencem.

Aki aztmondja kamu:

Van benne igazság de ha hátbavágják fejen stb.egymást egy székkel az nagyon fáj,és nincs minden elpróbálva!

Ajánlom mindenki figyelmébe a TLC meccset!

[link]

Főleg:Christian vs Shelton Benjamin

és Batista vs Undertaker

Am:nekem Undertaker,Mysterio,HHH,John Cena a kedvenceim!

De most egyre jobban Shemus is,tetszik az agresszivitása.

2010. jan. 11. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:
46%

19:14 -es váaszólónak:

Nos, először is NEM KAMU egyátalán nem kamu mivel az életüket is feláldozzák életüket egy-egy mérkőzésen

másodszor hiába látod úgy a tévébe hogy kamu de NEM az.

2010. jan. 21. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: Te balfa.sz, már hogy a szarba ne lenne kamu? Nézz utána, aztán okoskodj.
2010. júl. 29. 22:39
 9/11 anonim válasza:

én nekem Undertaker a kedvenc

de kicsit gondolkodjatok már ezt már mindenki tudja a pankrációba MINDEN megvan rendezve, elejétöl a végéig megvan beszélve ki mikor mit csinál. meg azért ha belegondolsz vmelyikőtök túlélni, ha mondjuk Big Show rá ugrana??? ezt mát mindenki elismerte köztük a WWE is, hogy az egész megvan rendezve!!

ettöl függetlenül még a legjobb sport sztem:D

2011. márc. 30. 18:57
 10/11 anonim válasza:

Én úgymond jártas vagyok a pankrációban és igen kamu... Nem minden kamu vagyis az nem ha valamilyük eltörik, de mindkeinek szerepe van megírt szöveggel győzelemmel karaktereket játszanak! :)A házasságok is megírtak:) De az nem jelenti azt, hogy egy súlyos sérülés kamu. :D De minden más igen az:D De ez így jó:) Mindig is ilyen volt!

Edge...<3 hiányzik is rendesen <3 - Edge pl tényleg eltöre a nyakát és csoáds módon élte túl de be kellet fejeznie...

2011. jún. 11. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!