Télen télleg ki kell venni a fültágítót?
Figyelt kérdés
Most 20 mm-es a fülem és orvosi fém fültágítóm van. és haverjaim azt mondták hogy télen majd vegyem ki ha kimegyek vagy fülvédővel mennyek mert megfagy, megrepedezik a fülem ez tényleg igaz ?2013. aug. 30. 11:58
1/2 anonim 

válasza:

télen a fém tényleg nagyon le tud hülni szal ha nemis repedezik de fáj szal télen szilikonvayg valami vagy fülvédő
2/2 anonim válasza:
Nem kell kivenni, viszont ha vékony a cimpád, és ráadásul fém tágító is van benne, akkor jobb vigyázni, és melegen tartani, mert a fém tényleg hamar lehűl.
Nekem 45mm-es füleim vannak, és elég vastag a cimpám, viszont, ha sokáig vagyok kint a hidegben, akkor szoktam érezni, hogy fáj. De a sálam általában eltakarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!