Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen magántanulónak lenni?

Milyen magántanulónak lenni?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha az általános utolsó 2 évében magántanuló leszek akkor később felveszenek jó sulikba. Mert eddig kitűnő voltam minden évben. És sokkal nehezebb otthon tanulni? Írjatok tapasztalatokat légyszi!
2013. aug. 30. 10:06
 1/1 anonim ***** válasza:
nagyon jó, akkor mész suliba amikor kedved van. én ugyanúgy nem tanultam semmit mint az iskolában szóval nekem nem oszt nem szoroz. egy osztálytársamról mindig lemásoltam az anyagot, a fontosabb órákon bent voltam, és ennyi. jah és én tudod mikor voltam magántanuló? gimi utolsó két évében. szóval az érettségi előtt is. és mégis jól sikerült. ha jól csinálod akkor jó jegyeid lesznek és jól sikerül, ennyi. ;P
2013. aug. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!