Miley Ray Cyrus-sal mitörtént?
azt csinál magával, amit akar! mindenki változik,és ő változott, megunta, ezt a 'jaaj hannah mondtana vagyok, apuci kis lánya' szöveget.Meg akart változni, megtette.Ha te változol,majd biztosan lesz, akinek nem tetszik, a te új stílusod.Ő,csak stílust váltott,le akarta magáról 'rázni' a hannah szerepet.Megunta...21 éves nő, hagy tegye már azt, amit szeretne! nem ismered, nem tudhatod hogy valójában milyen, nem tudod az igazi én-ét te csak a videó klippekből látod, sehol máshol.És semmit nem tudsz róla, így viselkedik a videó klippeken, de azt nem tudhatod, hogy hogy viselkedik valójában,1x élünk, és ő csak éli az életet!!!!!!
#yolo:d
Valószínüleg megunte, hogy amikor rátekintenek, még mindenki Hannah Montanát látja benne, meg a régi stílusát. Mindenki előtt meg akarta mutatni, hogy megváltozott.
Nekem mondjuk jobban tetszett a régi Miley, a számait nagyon szerettem, a We Cant Stop már annyira nem jön be. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!