Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elso elektromos gitar. Mi legyen?

SzereteMaUborkA kérdése:

Elso elektromos gitar. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Nemreg kezdtem el gitarozni tanulni egy akusztikus gitaron, es tovabb egy elektromosal szeretnem fojtatni. Mivel itt a valsag, keves a zseton valami olcso de megbozhato gitart szeretnek venni. Ki is neztem magamnak az squire bullet strat-ot mivel azt olvastam hogy ez a legjobb ebben az arkategoriaban. Legingabb rock megy hard rock stilusra kene, meg meg szoloznek is vele.

valaszokat elore kosz :)

ui. valami jo erositot is irjatok a gityo melle ;)

2013. aug. 29. 19:38
 1/5 anonim válasza:

Nagyon jó, de ha keményebb torzítós zenét (is) játszol, mindenképp humbuckereset vegyél! Esetleg ha használt szóbajöhet, nagyjából az új Bullet áráért kaphatsz használt Affinityt, az már jóval magasabb kategória.

Erősítő terén a Roland Micro Cube-ot ajánlom, mert ilyen van nekem is, és imádom. Újonnan kicsit húzós, de használtan kifoghatsz olcsón jó állapotút.

2013. aug. 30. 22:36
 2/5 anonim válasza:
Vagy esetleg a Cortok is jók rockra, mondjuk az X-1-es, nézegess Youtube-on. Aztán ha újat akarsz, hangszerdiszkont.hu, ha használtat, gitarshop.hu . Sok sikert! :)
2013. aug. 31. 14:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nezegettem meg gitarokat, es vegul egy affinity lessz. Valaszokat kosz megy a zold kez ;)
2013. szept. 1. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp strato-t akarsz, akkor mindenképp eredetibb egy sx gitár, mint egy alsó kategóriás bullet stb kópia.
2013. szept. 8. 02:07
 5/5 anonim ***** válasza:
2013. szept. 8. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!