Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnék hízni ha csak...

Hogy tudnék hízni ha csak keveset bírok enni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok sokat enni, egy betegség miatt, nagyon hamar tele leszek és rosszul is esik. :( 170 cm vagyok és 45 kg.. Szeretnék legalább 60 kg-ra felhízni. Mit tudnék tenni? :( 18/L

2013. aug. 29. 18:40
 1/2 anonim válasza:
Az csak úgy lehetséges, ha kitágítod a gyomrodat, de ha nem bírsz többet enni, akkor inkább ne eröltesd. Vagy egy nap többször eszel és annyit amennyit reggelire, ebédre vagy vacsorára szoktál enni. Vagy legyél édesszájú.
2013. aug. 30. 08:58
 2/2 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam, de eddig nem bírtam. majd lehet hogyha nem kell mennem sehova egy ideig megpróbálom (mert úgy tudok pihenni nagy evés után ha nem vagyok jól). a csokit meg nagyon szeretem, ha van akkor sokat eszek csak arra meg nem futja. :( meg hát abból se bírok egyszerre sokat enni. köszönöm a tanácsot!
2013. aug. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!