Kihez tartozhat ez a telefonszám? +3615100504 Keresőkben nem találtam semmit!
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 17:37
1/10 anonim válasza:
Lehetséges (nem biztos), hogy a FedEx telefonszáma.
2/10 anonim válasza:
Nem tudom de engem is hívogat már 1 hete
3/10 anonim válasza:
Eddig 2szer vettem fel ,nem szól bele senki és 5 mp után lerakják.Most néztem a számlainfómat elvileg eddig +költség nincs.
4/10 A kérdező kommentje:
Engem két hete hívogat, még soha nem vettem fel. Ma speciel 4-szer csörgetett meg.
2013. szept. 2. 17:34
5/10 anonim válasza:
Én úgy gondoltam,ha még 1 hét múlva is csinálja felhívom az ügyfélszolgálatot(vodás vagyok) ,hogy mi lehet ez vagy mit lehet tenni ellene.Gondolkoztam rendőrségen is de felesleges macera,míg csak hívogat és nem okoz nekem kárt.
6/10 anonim válasza:
Visszahívtam fülkéből ezt a számot.Ott valami üzenetrögzítő volt hogy a UPC munkatársa keresett.Felhívtam az ügyfélszolgálatot ott is megerősítették hogy az,de arra nem adtak magyarázatot ,hogy miért nem szól bele senki.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez már egy jó kiindulópont:-) Bár azóta nem jött hívás erről a számról.
2013. szept. 6. 18:44
8/10 anonim válasza:
Valóban UPC.
Valószínűleg rendelkezel valamilyen UPC-előfizetéssel, és rád akarnak tukmálni egy drágább csomagot.
Semmi gond, ha tartozásod lenne, akkor nem ilyen módon keresnének.
A legegyszerűbb, ha felhívod őket, és megkéred az ügyintézőt, hogy jegyezze be a neved mellé, hogy nem érdekel más csomag. Egy darabig (2-3 évig) valszeg békén hagynak.
9/10 titanmanus válasza:
Engem is csörgettek 2x, de semmi. Faxé hívnak ha nem szólalnak bele???
10/10 anonim válasza:
engem is hivogat, de van a teelfonokban egy nagyon jó lehetőség, hozzá lehet adni a telefonszámot az automatikusan elutasítandó listához. azóta egyszer sem csörgött csak látom a híváslistán hogy el lett utasítva :)
androidos telókra "DND call blocker" néven egy magyar kis progit le lehet tölteni, teszi a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!