Pécsi Tudásközpontban hol szoktak tanulni?
Vannak székek, és azzal úgynevezett asztalokhoz ülnek.
Humorheroldkodást félretéve: van külön olvasóterem a 2. emeleten, ha felérsz a lépcsőn balra - de amúgy számos egyéb helyen is lehet, de csak az olvasóteremben van csönd -ami elég relatív, mert ha te halkan telefonálsz, úgy hogy kimész az olvasóterem mellé, már akkor is az ott dolgozók látványosan kérik hogy kuss, de ők hangosan pofázva mászkálnak az olvasóterem felett lévő közlekedő részeken, meg az irodák között.
Vannak asztalok minden emeleten, ott se szokott nagy zaj lenni, sőt. Viszont vannak kutatószobák, konferenciatermek, amiknek bár van ajtajuk, az utóbbinál nem szabad becsukni, illetve felvilágosított a könyvtáros is, hogy egyik ilyen helyiség se teljesen zárt=a hangokat ugyanúgy hallod kintről...:D Van olvasóterem, ott van talán a legnagyobb nyugi, de igazából bárhova leülhetsz.:)
Én első emeleten szoktam sima asztalnál, másodéves vagyok egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!