Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom elfogadni magam....

Nem tudom elfogadni magam. Utálom amit a tükörbe látok. Semmi önbizalmam. Mit kéne tennem, hogy magabiztosabb legyek és több önbizalmam legyen?

Figyelt kérdés
Mindig másokhoz hasonlítgatom magam,hogy ő neki mennyivel jobb alakja van,neki meg mennyivel szebb arca. Sokszor azért nem tudom magam társasággal jól érezni,mert annyira rondának érzem magam,hogy azt szeretném senki ne nézzen rám.Ezért kerülöm a szemkontaktust..pedig tudom,hogy az nem jó dolog. Mindenkit szebbnek látok. Sok barátom (fiú is meg lány is)mondja,hogy szép vagyok meg a családom is,de úgy érzem csak azért mondják mert a barátaim. Szeretnék olyan lenni mint azok a lányok akik ha nem is olyan nagyon szépek akkor is elfogadják magukat és látják magukban a szépet,és ez nagyon meglátszik a kisugárzásukon is. De egyszerűen képtelen vagyok elfogadni magam.Akárki akármit mond nem érzem jól magam a bőrömbe. Nem vagyok túlsúlyos, hosszú hajam van,nincs különösebb bőrhibám,esetleg annyi h örökletesen kicsit karikásak a szemeim,nem vagyok valami magas... De mégis ha tükörbe nézek sírni tudnék,teljes egészében nem tetszik a látvány. Mit tegyek,hogy végre eltudjam fogadni magam,és legyen önbizalmam?

2013. aug. 28. 13:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nekem az lenne a lényeg,hogy valahogy elfogadjam magam és boldog legyek a bőrömbe..de nem megy :/
2013. aug. 29. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:

a sulyom 98

13 évesen és ezt leszarom nem tudom hogy te ilyet mér nem tudsz csinálni.

2013. szept. 3. 20:15
 13/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom elmagyarázni...egyszerűen ez van..
2013. szept. 9. 15:43
 14/16 anonim válasza:
ugyan ezt erzem amit te!
2014. máj. 25. 19:39
 15/16 anonim ***** válasza:
ugyan így érzek én is. szinte olyan vagyok, mint egy fiú: állandóan más lányokat nézek, bámulok, és igen, még a feneküket, mellüket is, hogy milyen szép, feszes, arányos, vékony.. én meg a ronda, kövér trampli. pedig nekem is ezt mondogatja a környezetem, hogy vékony és szép vagyok, de nem hiszem el. sokszor sírtam már esténként amiatt, ahogy kinézek.. 21/L
2014. jún. 16. 17:37
 16/16 A kérdező kommentje:
nekem végül sikerült elfogadni magam :) sok mindenen mentem keresztül hozzá, de végre sikerült :)
2014. aug. 4. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!