Szerintetek hány éves rajzolta ezt?
Monjuk Te hány évesen tudtál így rajzolni? (Én nem tanultam rajzot, amit iskolába tanítanak azt nem nevezném annak.)
Véleményeket is írjatok. A feje tudom, hogy elég béna lett. Főleg az állkapcsa, de nem sikerül normálisan megcsinálni.
Nekem is hamarabb kellett volna foglalkoznom vele. Nyár óta kezdtem el rajzolgatni. Előtte meg csak az iskolába, mikor kötelező volt.
De szerintem sose késő elkezdeni. Van Gogh is 27 évesen kezdett el rajzolni. Ő 2 év alatt magától már elég jól rajzolt, és elkezdett festeni.
Itt le lehet tölteni a Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolásos könyvecskéjét.
(igaz elég rossz minőségben)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
kb. 14?
Másrészről anatómiailag elég pontatlan. Ez a jobb agyféltekés hülyeség, mert az anatómiát akkor is meg kell tanulni.
De miből tanuljam meg? Nem járok tanárhoz, könyvekből meg azt mondják, hogy nem lehet rajzolni tanulni (bár szerintem ez nem igaz).
És embereket nem sűrűn rajzolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!