Mi az a zsírharang?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 00:46
1/9 anonim válasza:
Zsírból készített harang!!nem ám!!!!!!!hát azt hiszem ezt a nagymenők szokták mondani viccből.nem kell komolyan venni
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát, csak hogy tisztázzuk, azért szeretném tudni, mert barátnőm ötöst kap érte fizikából, hogyha megmondja, ez a Fizikatanára e-mailcime, de ettől még nem biztos, hogy fizikával kapcsolatos, aki tudja pls jelentkezzen.
2009. okt. 31. 21:28
3/9 anonim válasza:
Zsírból nem lehet harangot csinálni. szétcsöpög. No jó, télen, mínusz húsz fokban. Fagyott zsírharang, nagy fagyott zsírharang. De milyen hangja van annak? Hát, nem dönög az, csak sluttyog. És mit kezdene a jeti egy nagy zsírharanggal, amikor nincsen is jeti?
Ez Laár András Besenyő Pista bácsiként való egyik filozofálása.
Jól átvágott titeket a fizika tanár. Szeretnék ilyen jó humorú fizika tanárt!
4/9 A kérdező kommentje:
köszi, azóta már megvan, meg is kapta az ötöst, ezért most törlöm a kérdést, nehogy az osztálytársai ilyen könnyen megtalálják, ha már Én, 6 órán át keresgéltem a neten:)
2009. nov. 3. 21:00
5/9 anonim válasza:
A válasz!!: Zsirharang nem kong csak sluttyog!!!! Még mindíg tanít az öreg köcsög??????? ÜDVÖZLET EGY VOLT SZÉCSÉNYIS:D:D
6/9 anonim válasza:
Még mindig tanít és a válasz azóta sem változott! :)
7/9 anonim válasza:
szó volt ma nálunk is erről. nem gondoltam volna, hogy 2009-ből találok itt kérdést erről.
széchényis dolgok.. :D
8/9 anonim válasza:
és most újra! üdv: egy Széchenyis.😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!