Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Álláskeresés friss diplomásokn...

Álláskeresés friss diplomásoknak? Mit tegyek, ha sehova nem kellek?

Figyelt kérdés

Már közel 4 hónapja keresek állást, végzettségem szerint közgazdász vagyok pénzügy és számvitel szakon. Főként a bankok felé orientálódnék (persze más pénzügyes állásokat is nézek, de sehova nem kellek. A 4 hónapom csak azzal telik, hogy napi szinten nézem az álláskereső portálokat, illetve a bankok honlapját is.

Eddig 99%-ban olyan állásokat találtam ahova 2-3-5 év munkatapasztalatot várnak el.

Kezdek komolyan depressziós lenni, nem tudom mit kéne tennem, miben változtatni, hogy találjak állást.. Az itthonlétet is nehezen viselem.

2013. aug. 27. 11:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, szintén csongrád megye :)
2013. szept. 3. 14:25
 12/12 A kérdező kommentje:
elszomorít, hogy itt tartunk..
2013. szept. 12. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!