Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 15 évesen honnan legyen pénzem?

15 évesen honnan legyen pénzem?

Figyelt kérdés

A szüleimnek van egy cége, ketten intézik a dolgokat. Az a gond, hogy a cég, úgy tűnik, meg fog bukni... Múlt évben minden 2. hétvégén elvitt apa Budapestre vásárolni, most már vagy 3 hónapja nem voltam; a számlákat is alig tudják befizetni.

Viszont nekem kellenének új cuccok, és nekik is szeretnék segíteni!

Egy 15 éves hogy kereshetne pénzt?

Ja, igen, el szeretném adni a cuccaimat is (régi hajpántok, karkötők, stb.) pl Teszveszen. Viszont itt ilyen bonyolult dolgok vannak (licitálás, stb) amit én nem értek, és nem tudom, hogy kell megcsinálni, apa meg azt mondja: "hülyeség, karkötőket nem fog venni senki", és ideje sincs leülni velem és megcsinálni. Akkor hol adjam el??

Köszönöm, hogy elolvastad és a válaszokat!

15/L

2009. okt. 30. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont azt akartam irni, hogy add el a felesleges cuccaidat a teszveszen!

Én is azt csinálom! És hidd el lenne rá kereslet!

Nem csak hajpántokat, karkötöket adhatsz el hanem bármely felesleges jó állapotú ruhád vagy bármit!

Én is elkezdtem mert nagyon sok felesleges ruhám van/volt itthon és nagyon jól meg! :D

Ha gondolod szívesen segítek benne, mármint elmagyarázni a dolgokat:)

Ennél jobbat nemtudok mondani!

2009. okt. 30. 21:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Beállítottam, hogy tudj privit írni, ha segítenél... :$ Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha regisztrálok, szóval... akkor levélben kapok valamit, amit nemtudomhány forinttal el kell küldeni nemtudomhova?:DDD a regisztrációból ennyit tudtam kivenni...:D
2009. okt. 30. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ésszel tippmixxezel, akkor azzal is szerezhetsz némi plusz pénzt. Legalábbis én most ezt fogom csinálni. Tesómnak elég jól megy, lehet elkérem majd az aktuális tippjeit, és kitöltöm én is ugyanazokat. :)
2009. okt. 30. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Irtam!!

Majd akkor emailen irj vissza!:)

2009. okt. 30. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Most megyek aludni, köszi a tippeket, írjatok még!

- Oké köszi, holnap megnézem és írok =)

2009. okt. 30. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!