Mi volt az a mánia? : )
Figyelt kérdés
nos nem tudom csak elég gagyin magyarázni, de azért megpróbálom:) szal volt régen olyan ideiglenes mánia, hogy a tv-n, ahol most kb. a 12-es karika van, vagy mindegy, valamelyik sarkába, volt kitéve az adók által egy kis kör, és oda kellett ragasztani valami kis kör alakú cuccot, és ha az illető tv-néző odatette, akkor valami miatt neki nagyon jó lett...állítólag:) elég kicsi voltam még nem emlékszem jól rá, de nagyon érdekelne:)2009. okt. 30. 20:46
1/3 anonim válasza:
Tap volt a neve nem?:D És tényleg oda kellett ragasztani aztán be kellett küldeni, és csomó mindent lehetett nyerni vele!
2/3 anonim válasza:
A TV2-n ment régen, ha tankoltál az egyik benzinkútnál (ha jól emlékszem, Shell), vagy a mekiben ettél, vagy valahol (már nem tudom, hol) vásároltál, kaptál egy ilyen ún. Tap-ot, amiben ilyen fényérzékeny izé volt, felragasztottad, az feltöltődött, beküldted a TV2-nek, és ha szerencséd volt, és kisorsoltak, nyertél valamit.
Ez nagyon jó volt az említett multiknak, mert ott vásároltak az emberek, meg a TV2-nek is, mert azt nézték, a zemberek, amíg töltődött a tap. Egyszóval ment a parasztvakítás, lehetett hülyíteni a népet. Most is megy, csak másképp.
3/3 A kérdező kommentje:
és ha nem a tv2 adásán töltődött hanem a Hustleren véletlenül akkor azt, hogyan szűrték ki?:D
de am köszi a válaszokat:)
2009. okt. 31. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!