Tiltakozol? Együtt a Sláger és Danubius Rádióért!
Azért, hogy ne szünjenek meg a rádiók!!!
"November közepén már új adók szólhatnak a Danubius és a Sláger helyén az ORTT döntése után.
Tiltakozunk!
Nem számít hogy Bochi vagy Balázs az isten, a cél a fontos, hogy mindenki hallhassa kedvenceit!
Ha Te is feliratkozol... hátha tudunk vele segíteni. Kérlek szólj ismerőseidnek is (msn, skype,e-mail, fórum,...) hogy meggyőzően sokan legyünk. Ne 10-20 ember döntse el, hogy mit akar 10.000.000!!!!
19:54
"...szabadon lehet pályázni a frekvenciákra, és az kapja meg, akinek a legkedvezőbbek a feltételei és legtöbbet hajlandó érte fizetni."
Erről én hallottam, de nem értek vele egyet, mert hiába ajánlja fel az a kis ismeretlen rádió a maga évi hasznának 55%-át, ha a Sláger és Danubius 15%-a még annak is a többszöröse. Szóval azok az okosok, akik csak a százalékokat nézték, de az egyes adók évi bejövetlét nem, nem tudom mit keresnek a Parlamentben.
Hogy érthetőbb legyen:
X rádió évi bejövetele 1000 forint, ennek 55 százaléka ugye 550.
Sláger/Danubius évi bejövetele mondjuk 10.000, ennek a 15 szűzaléka 1500.
Szóval hol volt a logikájuk???
Nem, nem tiltakozom.
Hírtelen minden ezzel van tele. Ennyit nem ér az egész. A világ nem fog összedőlni.
Lehet lepontozni.
19:52-es nem értem mit zsidózol itt.Nem ez volt a kérdés.
Igen én is tiltakozom,mert nagyon szeretem a Slágert.
én is tiltakozom
-Csabi- vagyok xd
21:06
a nick nevem meg Darth Vader
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!