Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kik a kedvenc karakteretek a...

Kik a kedvenc karakteretek a narutobol es miert ok?

Figyelt kérdés
nekem tsunade mert szep es vicces meg jiraya mert narutot tanitotta vicces stb meg naruto meg shikamaru mert okos es jok a dumái ja es lee meg bozontos szemoldok sensei mert viccesek es kirobbano az energiajuk:)

2013. aug. 26. 00:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Madara, ne kérdezd miért.na meg Tobirama.
2013. aug. 26. 02:59
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Shikamaru, mert imádom, és Temari, mert ő egy olyan női karakter aki nem csak levágja a haját, hanem csinál is valamit.
2013. aug. 26. 09:22
 3/16 anonim válasza:
Itachi. Ő az egyetlen, aki tényleg ninja...
2013. aug. 26. 09:28
 4/16 anonim ***** válasza:

2.: tökéletesen igazad van, bár ha így nézzük még ott van konan és kushina

nekem a kedvencem:

lee, shikamaru, gaara, tsunade is szintén :D na meg a tsuchikage

és sakurát rühellem a legjobban, a 3 főszereplő szerintem a legel*aszarintottabb karakter

2013. aug. 26. 09:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Minato Namikaze! Keveset szerepelt(EDDIG), de az a kevés idő alatt belopta magát a szívembe! [Egyébként mangát nézve háború alatt jelen van már egy jó ideje:D]
2013. aug. 26. 09:50
 6/16 Mucika1997 válasza:

Nekem Shikamaru... Imádom a technikáját és az eszét, nem beszélve a bajtársaival való hozáállása.Imádom ezt a karakter. Ő az aki a legelején se ítélte el Narutot.

Shikamaru az első kedvenc, de rajta kívül még sokat szeretek p,.:Kakashi, Gara, Kiba, Akamaru, Jiraya, Tsunade stb.

Akiket nem bírok: Choji: Folyton zabál és lusta is.

Inot isútálom, nagyon beképzel kis liba, folyton az így is csonntvékony alakját emlegeti és Sakurát (akit színtén nem bírok) cseszteti!

2013. aug. 26. 16:58
 7/16 anonim ***** válasza:
sai mert cuki
2013. aug. 26. 18:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Kisame! Mert jól megrajzolt.
2013. aug. 26. 21:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az örök kedvencem Kakashi.

Rajta kívül Itachi, Kisame és Zabuza, mert talán ők azok akik igazi shinobiként éltek.

2013. aug. 26. 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem: Mei Terumi, avagy az ötödik Mizukage! Ő tényleg igazi shinobi!!! :DD Deidarát, Nejit, Itachit és Kakashit is szeretem. Sasukét utálom a legjobban! -.- Utálatos, beképzelt érzéketlen! Fujj!
2013. aug. 26. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!