Kik a kedvenc karakteretek a narutobol es miert ok?
Figyelt kérdés
nekem tsunade mert szep es vicces meg jiraya mert narutot tanitotta vicces stb meg naruto meg shikamaru mert okos es jok a dumái ja es lee meg bozontos szemoldok sensei mert viccesek es kirobbano az energiajuk:)
Shikamaru, mert imádom, és Temari, mert ő egy olyan női karakter aki nem csak levágja a haját, hanem csinál is valamit.
2013. aug. 26. 09:22
3/16 anonim válasza:
Itachi. Ő az egyetlen, aki tényleg ninja...
2013. aug. 26. 09:28
4/16 anonim válasza:
2.: tökéletesen igazad van, bár ha így nézzük még ott van konan és kushina
nekem a kedvencem:
lee, shikamaru, gaara, tsunade is szintén :D na meg a tsuchikage
és sakurát rühellem a legjobban, a 3 főszereplő szerintem a legel*aszarintottabb karakter
2013. aug. 26. 09:49
5/16 anonim válasza:
Minato Namikaze! Keveset szerepelt(EDDIG), de az a kevés idő alatt belopta magát a szívembe! [Egyébként mangát nézve háború alatt jelen van már egy jó ideje:D]
2013. aug. 26. 09:50
6/16 Mucika1997 válasza:
Nekem Shikamaru... Imádom a technikáját és az eszét, nem beszélve a bajtársaival való hozáállása.Imádom ezt a karakter. Ő az aki a legelején se ítélte el Narutot.
Shikamaru az első kedvenc, de rajta kívül még sokat szeretek p,.:Kakashi, Gara, Kiba, Akamaru, Jiraya, Tsunade stb.
Akiket nem bírok: Choji: Folyton zabál és lusta is.
Inot isútálom, nagyon beképzel kis liba, folyton az így is csonntvékony alakját emlegeti és Sakurát (akit színtén nem bírok) cseszteti!
2013. aug. 26. 16:58
7/16 anonim válasza:
sai mert cuki
2013. aug. 26. 18:00
8/16 anonim válasza:
Kisame! Mert jól megrajzolt.
2013. aug. 26. 21:06
9/16 anonim válasza:
Az örök kedvencem Kakashi.
Rajta kívül Itachi, Kisame és Zabuza, mert talán ők azok akik igazi shinobiként éltek.
2013. aug. 26. 21:29
10/16 anonim válasza:
Nekem: Mei Terumi, avagy az ötödik Mizukage! Ő tényleg igazi shinobi!!! :DD Deidarát, Nejit, Itachit és Kakashit is szeretem. Sasukét utálom a legjobban! -.- Utálatos, beképzelt érzéketlen! Fujj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!