Szerintetek kinek kell kezdemenyezni?
Figyelt kérdés
van egy srac akit nemreg ismertem meg es akkor nagyon jol elbeszelgettunk utana beszeltem vele facebookon is es par napra ra talalkoztunk akkor is elvoltunk..szerintetek a fiunak vagy a lanynak kell.lepnie?itt a smarolasra gondolok..vagy a harmadik talalkozon meg ne szamitsak arra hogy lesmarol? Mondta hogy tetszek neki es nekem is tetszik o...meg attol is felek ha esetleg megcsokol o tapasztalt nekem meg meg nem volt senkim es nem is csokoloztam meg mi lesz ha bena leszek es nem akar majd tolem semmit?2013. aug. 25. 20:38
1/3 anonim válasza:
Nincs kőbe vésve, h kinek kell kezdeményezni. Nem kell siettetni. Jön az magától, ha a helyzet úgy hozza. Kérdésedből úgy tűnik, h nagyon fiatal vagy. Van még bőven időd tapasztalatot gyűjteni.
2/3 A kérdező kommentje:
15eves vagyok es nagyon felek a smarolos dologtol mert nemtudom hogy hogyan kell :(
2013. aug. 25. 20:44
3/3 anonim válasza:
Félni semmiképpen sem kell. Annyira nem szörnyű. Főleg, ha van vmi érzelmi kötődés is az illetőhöz, akivel gyakorolni szeretnéd. Ő pedig megértő lesz és figyelni fog Rád. Legalább is a mesékben így van megírva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!