Én ezen kicsit elgondolkodtam D: :3 Vannak ugye, a cseppet se romantikus animék, tegnap azon jârt az agyam hogy hogy viselkedne egyes karakter a barátnôjével, pasijával, ha lenne D:?
ô rájuk gondoltam v.v:
Izaya a Durarara!!-ból:
Sebastian a Kuroshitsujiból:
Kuroko és Kagami a Kuroko no Basketból:
Vongola Primo a KHR-bôl:
Shizuo a Durarara!!-ból:
Rivaille a Snk-bôl:
Izaya, ha féltékeny lenne XD :
http://www.youtube.com/watch?v=o9hBE2jAaVI
amúgy nem tudom, gondolkoztam rajta én is.
Huh..O_O....(én Izayát nem adom senkinek XD)
Ez egy nagyon jó kérdés.....valószínűleg Izayát teljesen hidegen hagyná a barátnője, és felhasználná a terveihez, ha lehet.... de Shizu-channál szerintem más lenne a helyzet...ő inkább foglalkozna vele. (reméljük a legjobbakat -_-)
Kuroko is inkább a lány érdekeit tartaná szemelőtt, és én erősen valószínűnek tartom, hogy nem kötné a randikat feltétlenül a kosárlabdához...ellenben Kagamival, aki tuti, hogy a pályára vinné a csaját..hehh.. :D
Öööö...Rivallie....huh...hát igen....ő tuti, hogy kinyírná a csajt..XD...illetve, nem is biztos....inkább bezárná egy cellába, és bekötné a száját, hogy ne legyen láb alatt...XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!