Koncocska kérdése:
Mit lehet annyira szeretni a One Directionben?
Figyelt kérdés
Ez nem gúnyos kérdés, senki se vegye sértésnek, csak én speciel nem vagyok fanatikus, és nem tudom, hogy aki az, az mit szeret bennük. A tagokban meg a zenéjükben, és miért. Ez csak felmérési kérdés, csak szeretném megérteni a Directionereket. Szóval béke van!! :) :)2013. aug. 25. 13:35
1/4 anonim válasza:
jaj hát ez olyan mint öt vagy hány éve a Tokio Hotel mánia a kis tizenéves csajoknál. fiatalok, búzának néznek ki és olyan zenét is játszanak. valamiért ez bejön a 10-14 éves kislányoknak, nem tudom miért de ez van.
2/4 anonim válasza:
Egy divathullám... Pár év múlva el is felejtik, hogy egyáltalán léteztek.
3/4 A kérdező kommentje:
Ja ja ja.... :) Csak mert már nem tudom mire vélni a one directionös cuccokat amelyeket néha megpillantok egy egy óvodásnál.... Ti mennyire szoktátok a one direction rajongók előtt szidni kedvencüket? Inkább magatokban röhögitek ki őket, vagy ki is mutatjátok, akár megkopasztanak, akár nem...? :)
2013. szept. 3. 18:53
4/4 anonim válasza:
Ennyire nem vagyok gonosz >:3
Ha valakinek van egy fandomja az jó dolog, én is tudom ez milyen érzés. 4 fandomban vagyok jelen~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!