Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet az, ha álmomban...

Mit jelenthet az, ha álmomban zuhanok? Érzem, hogy zuhanok és kicsit megmozdul a testem a valóságban (ekkor érzékelem, felkelek rá)?

Figyelt kérdés
Van ennek valami jelentősége? Aztán érzékelem, mintha akkor érkeztem volna az ágyba, akkor estem volna bele. Mitől lehet ez? Vagy csak valami véletlen? Egyébként nem menekülök semmi elől, többféle álomnál is előfordul, tehát nem kifejezetten akkor, ha nagyon rosszat álmodok. Ahogy hallottam barátoktól, más is van ezzel így. Tudtok erről bármit is?
2009. okt. 30. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem zuhanós álmom szokott lenni, hanem elesős - szóval mikor elesek álmomban, akkor mozdul meg a testem, így felrázkódik, és arra ébredek fel.

Talán ez a stresszlevezetés egyik formája?

Vagy az is lehet, hogy ez csak akkor fordul elő, ha nagyon nagyon fáradtan megyünk aludni, és azt érzékeljük, hogy olyan gyorsan merülünk álomba, mintha zuhannánk.. (?)

2009. okt. 30. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
éjszaka a lelked vàndorutra kell, és mikor zuhansz, épp a testedbe zuhansz vissza! Amugy én is àlmodtam ezt egyszer, csak hogy zuhanok, egyszer csak "leestem", nem tudom hova, azota nem àlmodom! :)
2009. okt. 30. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
már volt ez a kérdés, a vérnyomásproblámákhoz kapcsolják az ilyen zuhanós álmokat, nekem isszokott néha lenni
2009. okt. 30. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is ez az álmom szokott lenni néha.amm nem tom a jelentését.nézdd meg az álmos könyvben
2009. okt. 31. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!