Lehetséges, hogy visszaidéztem a fű hatását?
Figyelt kérdés
Tegnap téptem haverokkal, már csomószor téptem, nem az első volt. ma délelőtt kicsit unatkoztam és a délelőti napsütést élvezve kiültem a lépcsőnkre csak ugy gondolkodni. egyszer csak mintha végigvillant volna valami az agyamon, és egy pillanatra arra gondoltam, hogy milyen érzés betépve lenni, egy méteres hajlékony faág volt a két kezemben, aminek fent fogtam a végét két kézzel, a másik vége pedig a földre ért. behunytam a szemem és kb 10-12 másodpercig a fű hatását próbáltam felidézni az agyamban. kinyitottam a szemem, körülnéztem és minden körülöttem lévő dolog, beleértve magát a teret is úgy hatott rám, mint amikor épp kezd megcsapni a spangli ereje. nagyon kellemes laza állapotba kerültem. lehetséges , hogy visszahoztam az élményt?és ez mással is megtörtént már?2009. okt. 30. 14:07
1/9 anonim válasza:
Idiota drogos! Menj, dolgozz es tanulj inkabb! Vagy ugorj le a hidrol, az lenne a legjobb. Semmi szukseg ilyen alakokra.
2/9 anonim válasza:
másnap még előfordulhat, mivel nem ürül ki túl gyorsan. de sajnos erre nem lehet építeni, ha lehetne, mindenki csak egy csomaggal venne életében. szóval előbb-utóbb muszáj lesz beruháznod megint egyre. :)
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy lehet-e ilyen, ha jó a képzelő erőd, akkor lehetséges, de csak beképzelted fű hatását nem érezhetted. Az LSD-nek van ilyen hatása, az úgynevezett flashback, akár több év múlva is előjöhet ez a flashback érzés, függetlenül attól, hogy mennyit fogyasztottál el belőle.
5/9 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat, nem tom, az se lenne baj, h csak a képzelőerőm lenne ilyen fejlett, és az sem, ha télleg visszaidéztem volna
.
.
. de most bocsi, de muszáj lesz...
.
. első, te büdös gyökér, ha lenne vér a pucádban az e-mail cimedet megadtad volna, te ilyen nagyképű seggtitán lehetsz, akinek nagy a szája, de nincs mondanivalója, és valójában egy hatalmas lúzer vagy az élethez! becsókolhatsz buzzikám!
2009. okt. 30. 16:31
6/9 anonim válasza:
Hát a speed-nél előfordult hogy 1 hét múlva alkoholt ittam és visszaütött a hatása. Nem tudom hogy csak úgy lehetséges e.
7/9 anonim válasza:
Elvileg a gerincvelőben rakódik le, és onnan szabadulhat fel, lehet, hogy speed is ilyen lehet.
8/9 anonim válasza:
a napsütés hozta vissza. Ilyen nekem is szokott lenni, hogy este elkenek egy cigit másnap a délelőtti napsütésre kliülök és egy fél órára megint adja az érzést. : D
De ha pl. este tépsz reggel kávézol vagy megiszol egy kis üveg kólát attól is kapod. Sok dolog van ami ezt a hatást kelti. : D
Vagy még a söööör : D
9/9 A kérdező kommentje:
kössz utolsó . látok összefüggést a dologban , most hogy így mondod :D azért jön néha vissza :D már vágom , van ami előhozza :D
2010. aug. 7. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!