Valaki a Kilari 103. Részétől -153 kell magyarul vagy magyar felirattal ha van valami link vagy írjatok?!
Nem szinkronizálták le (még) és magyar felirat sem található.
Egyetlen angol fansub csapat fordította, de ők is dobták a 116. résznél. (Elvileg franciául megvan, de biztosra nem tudom.)
A szinkronban még reménykedhettek. Bár az Animax megszűnésével nem tudom, mennyi igény marad animékre. Elvileg AXN-en lesznek animációs sorozatok, de, hogy ezek animék lesznek-e, nem tudom.
A felirat meg totál esélytelen. Miután a Kilari nagyon fiatal lányoknak szól, nem nagy az érdekeltsége feliratosan. Még ha az angolok meg is csinálnák, a magyarok akkor se foglalkoznának vele. Itthon elég kevés csapat van, ami ebben a műfajban tevékenykedik, és ha létrejönnek újak, hamar megszűnnek. Nincs nagy igény ilyenekre, sajnos:s:)
Phuj Kilari?
Na mindegy nem fujjogok. Tudtommal nem lesz többet magyar szinkronnal, csak felirattal találod meg....
Én azt se tudtam eddig, hogy van 3. évadja, még a másodikat sem találom, azt esetleg nem tudnátok meg mondani, hogy a második évad hol van meg magyar szinkronnal?
indavideóról már le törölték, tehát ott kilőve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!