Láttál már UFO-t?
Figyelt kérdés
komolyan kérdezem2009. okt. 30. 06:52
1/10 anonim válasza:
láttam már vagy 2-3-szor egyszer egy fa fellet a másik-ra nem emlékszem mert kicsi voltam de anyum mondta hogy egy olyan szobából ahol nincs ablak csak ajtó hogy onnan gyött olyan érdekes lilára hasnlító fény
2/10 anonim válasza:
Nem, és nem is léteznek. Ugyan is mindenki, mindent csalást ki tud találni az ufókról, de még a mai technikával lehetetlen bebozonyítnai, hogy nincsenek.
3/10 anonim válasza:
Fénylő golyókat láttam magasan,mikor lentebb jöttek kiderült hogy sirályok.
4/10 anonim válasza:
Egyszer egy pillanatig azt hittem, de rögtön rájöttem, hogy gömbvillám volt.
5/10 anonim válasza:
szia én már talán láttam nem biztos de sok a fantasztikus megmagyarázhatattlan videó és azt már láttam szóval ha én nem is láttam de azt tudom hogy léteznek ha léteznek egy szempillantás allat széttudnák robbantani a földet szóval ha találkozol velük ajánlom hogy jól viselkedj!!!
6/10 anonim válasza:
Nemigaz, hogy ilyen csalós videóknak bedőltök...Tudjátok ti, hogy a mai számítógépekkel mit megélehet művelni? Az ég maga a varázslat. Száznál több csillag, üstökös, !gömbvillám! (mintahogy ezt említették) és villámbecsapódás van. Valaki lát ilyet, nemért hozzá, mivel ezekhez a kutatásokhoz komoly felszerelések kellenek, hogy valaki valamelyiket is megtudja magyarázni.
Némely emberek aztmondják, akkor látták, amikor a villám becsapódott melléjük....jól fejen találhatták.
7/10 anonim válasza:
Azonosítatlan repülő tárgyat nem láttam még, se zöld emberkéket a bokorban. Viszont ha azt kérdezed, hogy hiszem-e, hogy a több milliárd galaxis több milliárd csillagának vagy- olyan bolygója ahol értelmes élet van, akkor arra egyértelmű IGEN a válaszom, hiszem, hogy léteznek más értelmes lények ebben a hatalmas univerzumban. De hogy hasonlóak lennének mint mi, habonaköröket gyártanának unalmukban, ezekben nem :)
8/10 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van,hatalmas az Univerzum,biztos nem csak mi vagyunk benne.
9/10 anonim válasza:
Földönkívüliek léteznek mert nem csak a föld az egyetlen bolygó amellyen lehet élet több milliárd bolgyó van miért pont csak a földön lenne élet, azért , hogy ilyen szánalmas söpredék élhessen mint mi. Az ember ölésre teremtett. és ti is idegenek vagytok más élőlényeknek az univerzumban
10/10 anonim válasza:
Ja most éppen kint vacsorázik a konyhában.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!