Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz a Sláger rádióval?!

Mi lesz a Sláger rádióval?!

Figyelt kérdés

Én nem akarom h vége legyen! mit lehetne csinálni?

Ti mit szoltok hozzá?

2009. okt. 29. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%

én mindig is rühelltem a rádiócsatornákat.

addig, míg egyszer lementünk a Balcsira, haverokkal, motorral és strandoltunk. Helikon rádió szólt. Az tényleg tetszett! Nem volt az, hogy egy verőfényes napsütéses, vidám napon a Boldogság gyere haza c. számot, vagy LLJuniort hallgattál. Az jó rádió volt, tele pörgős zenékkel :)

Sláger rádiót nem sajnálom

2009. okt. 29. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Kérlekszépen nagyon semmit. Mivel a Danubius kereskedelemből tartotta fennt magát, egy államnak fizetős, (mellékesen megjegyzem politikai csatorna,) busásan fizetett az államnak azért a frekvenciáért. Nemhiszem, hogy ez ellen kis tüntetések bejönnének.
2009. okt. 29. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Én szeretem:( ÉS nagyon sajnálom. Nem akarom hogy vége legye. Túl sok ember szerette ahhoz, hogy néhány ember ezt elvegye tőlünk...
2009. okt. 29. 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Én nagyon sajnálom,hogy vége:(:(

Nyáron ha időbe felkeltem a bumeránkot hallgattam,este meg a szerelem hullámhosszánt azt is nagyon szerettem,meg a suliból hazaértem és nem volt itthon senki rögtön rádió bekapcsol és úgy ettem h hallgattam közbe a zenét,meg énekeltem.Nagyon szeretem a sláger rádiót...miért kell helyette már ott is politikát adni?!:(:(

14,5/L

2009. okt. 29. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Sajnálom én is,hogy vége lesz..,munkába menet reggel a kocsiban mindig a Bumerángot hallgatom,jókat röhögök rajtuk,bár mostanában elég szomorkás a hangulat ami érthető:( Mi ehez túl kisemberek vagyunk,hogy megakadályozzuk a megszűnését...,de összefogással talán el lehetne valamit érni..!
2009. okt. 29. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Én is szerettem:( Esténként mindig hallgattam a szerelem hullámhosszát. Direkt addigra minden tanulós tantárgyat megtanultam, hogy este nyolctól márcsak az írásbelik maradjanak. Közben pedig lazulta:)) Annyira megnyugtató volt, nagyon bírtam Maya hangát is.

Hiányozni fog, nem tudom mit fogok ezek után hallgatni.(

2009. okt. 29. 19:30
 7/12 anonim ***** válasza:
2009. okt. 29. 20:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok a válaszokért! Apetíciót pedig aki itt jár kérlek írjátok alá!!
2009. okt. 29. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Most olvastam a peticiót amit alá is irtam,és dühitő hogy egy sz@r politizáló adóval kivánják a Slágert pótolni!!Remélem sikerül megmenteni a Slágert de ha nem,akkor tiszta szivből kivánom,hogy,bukjon meg az új adó!!!!
2009. okt. 29. 20:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Olyat ajánl a két új rádió ami lehetetlen!! És csaltak is!! ez UNDORÍTÓ!!!
2009. okt. 29. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!