Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha esik az eső miért nem jön...

Ha esik az eső miért nem jön a postás?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk jön. Szerintem hozzátok is, csak ma épp nem vitt levelet, vagy nem tudom.
2009. okt. 29. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:
nincs esernyője :(
2009. okt. 29. 15:40
 3/11 anonim ***** válasza:
vagy nem jön rá az esőkabátXP
2009. okt. 29. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
vagy beázott a csengőtök.
2009. okt. 29. 15:43
 5/11 A kérdező kommentje:

de én megtökre várom a levelet :(

és múltkor is egy ajánlott levelet bedobott a postaládába..ami megázott..(pedig jol zárható postaláda csak nem csukta rá a tetőt) és egy mp3 lejátszo volt benne és tönkrement...bementem reklamálni és mondták hogy de ezzel bevolt csengetve csak a szomszéd vette át és vmi kriksz-kraksz aláírás volt ott..ezért fizeti ki az ember a 800ft os pkg t? :S

2009. okt. 29. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
26%

Ballagj le érte a postára, vagy nyiss postafiókot, és ne kérdezz baromságokat!!!!

- egy népkedvelő postás!!

2009. nov. 20. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Mellesleg te elhoznád 800 ft ért (amiből a postás egy kanyit se lát) szakadó esőben gyalog vagy biciklivel akárhonnan is?

Lehet próbálkozni mielőtt fikázod a postásokat!!

2009. nov. 20. 19:06
 8/11 A kérdező kommentje:
miaz hogy egy fillért sem kap? a fizetését mire kapja? énis dolgozom elvégzem a munkám amennyira tudom jol és énis felveszem érte a fizetést ő pedig hanyagul végzi és mégis kap fizetést
2009. nov. 21. 10:21
 9/11 A kérdező kommentje:

kedves postás

azért nyissak posta fiókot mert a magyar posta ennyire hanyag és gyakorlatlan? összehasonlításképpen leírom hogy angliábol jött egy levelem, nem elsőbbségi sima ajánlott és egészen magyarországig végig tudtam követni az útját kemény 300ft ért hozták el és kedd reggel 9kor lett feladva és délután 4re nálam volt

kicsit van különbség

2009. nov. 21. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:

nyugi! nekünk havi 1x MINDEN levelet bedob és reggel fél7kor jön ha jött nekem csomag.. a magyar posta már csak ilyen.

egyszer (többet se) volt 2 magazin előfizetés. 2 havonta jött meg 2 szám (2 hetente jelent meg) és a fele nem jött.. akkor másikat is járattunk 2 hetente 2 jött és a végén már egy se.. :SSS

2010. ápr. 20. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!