Ha esik az eső miért nem jön a postás?
de én megtökre várom a levelet :(
és múltkor is egy ajánlott levelet bedobott a postaládába..ami megázott..(pedig jol zárható postaláda csak nem csukta rá a tetőt) és egy mp3 lejátszo volt benne és tönkrement...bementem reklamálni és mondták hogy de ezzel bevolt csengetve csak a szomszéd vette át és vmi kriksz-kraksz aláírás volt ott..ezért fizeti ki az ember a 800ft os pkg t? :S
Ballagj le érte a postára, vagy nyiss postafiókot, és ne kérdezz baromságokat!!!!
- egy népkedvelő postás!!
Mellesleg te elhoznád 800 ft ért (amiből a postás egy kanyit se lát) szakadó esőben gyalog vagy biciklivel akárhonnan is?
Lehet próbálkozni mielőtt fikázod a postásokat!!
kedves postás
azért nyissak posta fiókot mert a magyar posta ennyire hanyag és gyakorlatlan? összehasonlításképpen leírom hogy angliábol jött egy levelem, nem elsőbbségi sima ajánlott és egészen magyarországig végig tudtam követni az útját kemény 300ft ért hozták el és kedd reggel 9kor lett feladva és délután 4re nálam volt
kicsit van különbség
nyugi! nekünk havi 1x MINDEN levelet bedob és reggel fél7kor jön ha jött nekem csomag.. a magyar posta már csak ilyen.
egyszer (többet se) volt 2 magazin előfizetés. 2 havonta jött meg 2 szám (2 hetente jelent meg) és a fele nem jött.. akkor másikat is járattunk 2 hetente 2 jött és a végén már egy se.. :SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!