Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezen a videón mi változik a...

Ezen a videón mi változik a lánnyal?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=mTmwBhLMlFg&NR=1&feature=fvwp

vagy csak én nem láttam ebben semmit? :D

2009. okt. 29. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egy lány öngyilkos lett és ezt a képet festette
2009. okt. 29. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:

ja

és ez japánban történt

2009. okt. 29. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
mielőtt öngyilkos lett volna kirakta ezt a képet a netre
2009. okt. 29. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Akik előttem válaszoltak, sztem nem nagyon vágják, mi volt a kérdés :) Szerintem nem változik, ez ilyen hülyeség, amivel hiszékeny embereket lehet ijesztgetni XD De tök jól van megfestve a kép. Lehet, hogy azért lett öngyilkos annyi ember, miután megnézte, mert rájöttek, hogy ők nem tudnak ilyen szépen rajzolni XD
2009. okt. 29. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
nem változik rajta semmi...
2009. okt. 29. 13:59
 6/11 anonim ***** válasza:
mintha a szeme néha sötétebb,néha picit világosabb lenne..vagy a kontúr lenne erősebb..de ez bármilyen videó-szerkesztő progival kivitelezhető.semmilyen hatással nem volt rám a videó
2009. okt. 29. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:
én nem látok semmi változást :D
2009. okt. 29. 14:13
 8/11 anonim ***** válasza:
én nem vettem észre semmi változást
2009. okt. 29. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Néha mintha a szemöldöke mozgott volna, és azáltal majdnem "életre kelt" de szerintem csak a szemem kezett káprázni egy idő után.

Off: Egyébként ez önarckép? Szerintem nagyon szép az a lány a képen. És tududnk valamit a lányról, aki öngyilkos lett? Miért? Hány éves? Vagy ilyesmi?

2009. okt. 29. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, de mindenesetre az azért agyon érdekes, hogy egy lány halála 5773778 embert arra ösztönzött, hogy nézzen egy arcképet egy lányról! ezzel az arc szerintem jó időre belevésődött a memóriámba.

hát amikor néztem az utolsó percben azt vettem észre, mikr nem pislogtam, hogy tök élethűvé vált a kép.

.

de most ne haragudjatok, de kötök egy hóhérkötelet és a nyakam köré tekerem, és fellógatom magam .

.

.

. csak poén volt, vagy mégsem???...

2009. okt. 31. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!