Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy érintőképernyős telót,...

Egy érintőképernyős telót, vagy ruhákat, conversecipőket kérnétek karácsonyra?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
igen, de eddig ott volt
2009. okt. 29. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
SEMMI kepp nem vegyel tapicskolos telot....en is megvettem 2-3 hetig orultem neki,aztan olyan k/+va szar...2 naponta toltenem kell...inkabb kerj valami jo nokiat.ami nem erintokepernyos. 14/F
2009. okt. 29. 18:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

háát nehéz a döntés :D

de sztem cipőt :D

2009. okt. 29. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Én ruhákat vagy/és converse cipőt :D
2009. okt. 30. 13:39
 15/18 A kérdező kommentje:
okés köszi mindenkinek és véletlenül került az egészség témába szal sorry
2009. nov. 4. 17:55
 16/18 anonim válasza:

Converse cipőt semmiképp ne kérj. Most tél van... Hideg, ilyenkor nem lehet őket használni, aztán meg mire tavasz lesz és tudnád hordani addigra meg már úgy sem tetszene annyira, mert tuti, hogy csak a "divat" miatt kellene most is, addigra meg már rég nem lesz olyan nagy szám, hogy húú neked converse cipőd van. mert minden második ember abban járkál. Érintőképernyős telót szerintem nyugodtan vehetsz. Nekem ilyen van körülbelül fél éve, meg több ismerősömnek is. Mindenki azt mondta, hogy egy hónapon belül tönkremegy. Hát nem így lett. Azóta is szeretem ezt a telefont, és semmi bajom nincs vele (Samsung S5230). Ruhát szerintem csak akkor kérj, hogy ha már egyáltalán nem tudsz mit kitalálni, hogy mit kérj. Hisz ruhát eltudsz menni máskor is venni, de a nagyobb értékű dolgokat, nem biztos, hogy máskor is megkapnád.

13/L : )

2009. dec. 2. 17:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Mobil vagy converse :)
2009. dec. 18. 20:08
 18/18 anonim válasza:
Én ezek közül semelyiket,de inkább telefont converse-t kapok máskor is.
2009. dec. 27. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!