Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan álljak bosszút az...

Hogyan álljak bosszút az osztálytársamon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy elmondhatatlanul tahó, beképzelt, ostoba, nagyképű fiú osztálytársam, aki hetediktől kezdve (most leszek tizenegyedikes) egyfojtában viccet csinált belőlem mindenki előtt. Számtalanszor alázott le, szólt be nekem, dugta a seggét az arcomba, és táncolt előttem amolyan "most megduglak" táncokat. Hihetetlenül UTÁLOM. Hiába szóltam bármit is vissza neki, löktem el magamtól, borítottam rá üdítőket, ő csak folytatta, és mégjobban tette amit addig tett. Már a dolgok odáig fajultak, hogy vissza kell fognom magam, hogy ne essek neki, és karmoljam szét a képét. Mert legszívesebben megverném, de nem akarok odáig süllyedni, hogy ezt meg is tegyem, mert tudom, hogy az nem használna semmit. Ide most valami megfontolt, zseniális bosszú kellene. Talán zaklathatnám névtelenül, vagy valami hashajtót keverhetnék az italába, vagy a tanárok előtt bemártani valami olyanba, amiben nem volt benne... Ilyen bosszúkra gondoltam. :) Kérlek titeket, segítsetek valamit kitalálni!
2013. aug. 20. 17:14
 1/10 anonim válasza:

Szia! Először is felejtsd el hogy azt tedd amit ő veled. Nem azért, mert sajnálom azt a trógert, hanem mert nem szabad úgy játszanod ahogy ő akarja. Idiótaság ellen nem idiótaság a megoldás, hanem legyél te az okosabb, csináld ki a magad módján, de ne úgy ahogy ő téged. Azzal egy ilyen ellen semmit nem fogsz érni. Nekem az osztálytársaim ugyan ezt csinálják két fiú osztálytársammal, és csak azért nem vágom őket agyon, mert látom ahogy hagyják azok a nyomorultak. Amint a taplók egy kicsit kedvesebbek lesznek, máris puszipajtások, utána meg siránkoznak hogy bántják őket. Nagyon nehéz végignéznem, vannak 3-man akik szekálják azt a két gyereket és semmibe telne megleckéztetni őket, de amíg nekik nincs annyi eszük hogy legalább nem nyaliznak nekik, addig semmit nem teszek értük. Valamit találj ki, de attól hogy zaklatod vagy adsz neki valami gyógyszert nem fog leállni. Az ész mindig többet ért hidd el! 17/F

de tudod mit, elolvasom még párszor ezt, és holnapra kitalálok valamit énis, ha írsz egy privátot akkor délelőtt megírom mire jutottam. Fel a fejjel, és ne enged hogy azt játszassa veled amit ő.

2013. aug. 20. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:

zaklatni névtelenül? abba mi lenne az élvezet? ki nem állhatom azt az elvet,hogy tedd amit veled tesznek.

add amit kapsz.

a "háború" nem megy egy emberrel, kettő kell hozzá. te ne szállj bele ilyesmibe.

2013. aug. 20. 17:34
 3/10 tetris ***** válasza:

Őrizd meg a méltóságodat! Szerintem se lehet megoldás az, ha ugyanúgy viselkedsz, mint ahogy ő veled.

Talán ha levegőnek néznéd, vagy hangosan megkérdeznéd tőle, hogy: mi van, talán szerelmes vagy belém?

Mert kívülállóként szerintem ez a tahó fülig szerelmes beléd. Tudod, az óvodában is mindig annak a lánynak a haját húzták, akibe szerelmesek voltak a kisfiúk.

2013. aug. 20. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Öld meg.
2013. aug. 20. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Szard le.

2. Törd be az orrát.

3. Rúgd tökön.

2013. szept. 2. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Keress 2-3 idősebb rokont/barátot, akik először csak "szépen" megkérik, hogy fejezze be. Ha akkor sem, akkor "csúnyán"...
2013. okt. 21. 14:21
 7/10 anonim válasza:
100%

Firkáld ezt minden péntek délután a padjára:

[link]

2014. jan. 2. 16:26
 8/10 anonim válasza:
énekeld neki el kasza tibi költözz-elét
2014. aug. 18. 16:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Tudod a címét? kérdezd meg ha nem:

1. Írd be a google be hogy wix.hu.

2.csinálj 1 veboldalt azzal hogy "férfi prostitúció"

3. írj valami komoly céges szöveget használj felnőttes szavakat

4. írd be hogy Címünk: *az ő címe

5. REJSD EL/VÁLTOZTASD MEG AZ IP-DET EZ NAGYON FONTOS

2016. dec. 2. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja és hogy HOMOSZEXUÁLIS FÉRFI PROSTITÚCIÓ CÉG LEGYEN HOGY MAJD A MELEGEK SORBA ÁLJANAK AZ AJTAJÁNÁL XD Bocs a caps-ért
2016. dec. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!