Valami egyszerű szerepjáték?
A szerepjáték kérdése ízlések és pofonok. Én nem vagyok szerepjátékos, mivel 12 éves lány vagyok és Debrecenben csak az egyetemen van klub (legalábbis én csak azt találtam) ami a M.A.G.U.S. szerepjátékkal foglalkozik. Azt ajánlom, hogy keress rá egy online szerepjáték boltra, ahol kihozza azokat a játékokat, amikből tudsz venni. Ha ez megvan és kiválasztottál egy játékot, akkor tölts le egy karakterlapot, keress fórumokon olyan játékosokat, akik ilyennel játszanak és kérdezz tőlük szabályokat stb. Igazából n nem ismerek egyszerűt, de szerintem a játék lelke a bonyolultságában rejlik. Ha ez nem tetszik, akkor keress könyvesboltban, vagy könyvtárban szerepjátékkönyvet (lapozgatós könyvet) és dönts te a könyvbeli szereplő sorsáról.
Én asztali szerepjátéknak a M.A.G.U.S.-t ajánlom, bár ez nagyon összetett és bonyolult, viszont ha megérted, akkor nagyon jól szórakozhatsz.
Remélem segítettem!
Üdv: Asael
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!