Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ebayről rendelés?

Ebayről rendelés?

Figyelt kérdés
Valaki aki rendelt már leírná a tapasztalatait, meg hogy egyáltalán hogyan is megy? [link] Ezt rendelném meg, kb mennyi a kiszállítás?

2013. aug. 19. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ott van alul, az ár alatt. Shipping: $24.43 (approx. 5,497.30 HUF)
2013. aug. 19. 01:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is látom... :) viszont hallottam olyat, hogy meg lehet beszélni az eladóval hogy "gift"-ként feladja, és akkor nincs kiszállítási díj, ezért írtam, hogy tapasztalatokat kérek
2013. aug. 19. 01:45
 3/5 anonim ***** válasza:
tapasztalat az van, de erről még nem hallottam. hát, hátha lesz valaki aki tudja, engem is érdekelne mert elég sz*r hogy néha a kiszállítás többszöröse az árnak..
2013. aug. 19. 01:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Kiszállítási díj mindig van.

Ha gift-ként adja fel, az max annyit ér, hogy nem kell a határon áfát, illetve vámot fizetni. De ugye ettől még postaköltséget ugyanúgy kell fizetni.

2013. aug. 19. 10:41
 5/5 anonim válasza:
a postaköltséget mindenképp meg kell fizetni, ezen felül ez nem is fix áras termék, tehát erre max licitálni tudsz és a végén a legmagasabb összeget ígérő kapja az árut, szóval ez még jóval drágább lesz a végére :)
2013. aug. 21. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!