Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért néznek rám furcsán ha...

Miért néznek rám furcsán ha mosolyogva megyek az utcán?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azt hiszik, hogy bolond vagy. :D
2009. okt. 28. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Erről egy idézet jutott eszembe: ,,Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!"
2009. okt. 28. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Én nem nézem hülyének azt aki mosolyogva jön velem szembe az utcán. Általában még vissza is mosolygok, ha rám mosolyog. Remélem egyszer találkozunk...:D xD

Hol laksz?

2009. okt. 28. 21:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Győr közelében. te?
2009. okt. 28. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
ebben az országban nem szokás mosolyogni. nem vetted még észre? szóval ez különcködés. :)
2009. okt. 28. 22:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezt akaratlanul szoktam csinálni.
2009. okt. 28. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
én utállok magam menni valahová,mert olyan vagyok,hogy a semmin el kezdek röhögni :D elmegyek valakivel vásárolni,akkor is képes lennék az eladó szemébe röhögni :D ,persze nem rajta,hanem csak úgy.és ha magam lennék,nem kicsit hülyének néznének és az gáz lenne :D
2009. okt. 28. 22:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Budapesten...hát így nem valószínű, hogy találkozunk.
2009. okt. 28. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert magyarországon laksz.
2009. okt. 28. 23:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet figyelni, hogy ha szembe jön veled egy külföldi, akkor ösztönösen rád fog mosolyogni. Nem mindegyik, de nagyon nagy százaléka. Nem tudom, náluk ez alap. Természetes az, hogy nem olyan unott fapofával járnak-kelnek az utcán, mint pl. amilyen tökéletesen nyomon követhető egy budapesti metrón. Egyszer szembe jött velem is egy ilyen mosolygós külföldi, és meg is lepődtem egy kicsit, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, hát még hogy majdnem azt gondoltam, hogy mit mosolyogsz vazze. Pedig szerintem nincs is annál felemelőbb érzés, mint mikor mész a szürke utcán a sok szürke ember között, és szembe jön veled valaki, aki vagy ilyen alapból, vagy egyszerűen csak jó napja van, de mindenesetre rád mosolyog. Sajnos a magyar emberek inkább agresszívak, minthogy egy ilyen gesztust az arcukra erőltessenek. Szomorú dolog ez, de belőlünk szerintem kihalt ez a jelenség :-( Amúgy összefuthatnánk Győrben :-)

Rövid az élet gyerekek, ne szomorkodjunk... :-)

2009. okt. 28. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!