Mi a véleményetek a Arcana Famiglia c. animéről?
Figyelt kérdés
Meg szeretném nézni valamikor, viszont olvastam olyat is, hogy nem ajánlják... és így gondoltam megkérdezem itt, hogy mit gondoltok róla. KÉRLEK NE spoilerezzetek, csak tetszett-e vagy nem , esetleg 10-es skálán mennyit adnátok neki, és miért? :)
A válaszokat előre is köszönöm.
#anime #arcana
2013. aug. 17. 23:16
2/8 anonim válasza:
Én anno tavaly 2/10et adtam neki. Nagyon gyér volt, sajnos. Pedig nem indult rosszul ki lehetett volna többet belőle hozni, de a történet alig haladt, a részek többsége random hülyeség volt. Egy csomó minden nyitott maradt a végén. Sao-Arcana kettős lett számomra 2012 két leggyengébb animéje és két legnagyobb csalódása.
3/8 anonim válasza:
én se tudom ajánlani. Nagyon gyenge. Kb az 1. és az utolsó rész a történet,közte meg ilyen semmik vannak. Nekem 3/10.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem... :/ akkor azt hiszem mellőzöm. Köszönöm a válaszokat
2013. aug. 19. 01:30
5/8 anonim válasza:
Szerintem se nézd meg. Nem volt rossz története, de nem is lehet mást várni egy ilyen animétől. Ebbe csak szépfiúk billegnek a csaj körül. A sok hülye lány meg nyáladzik körülötte.
Én 10/4-et adtam rá. A karakterek személyisége béna, sablonos, képességeik meg totál bénák. Azt hittem lesz benne valami komoly, de csak játszadozás.
6/8 anonim válasza:
Mind hülyék vagyok :D ez a világ legjobb animéje ha nem láttátok végig nem mondjatok véleményt én láttam és remélem egy napon megtudom kivel fog összejönni Felicita ;) ez nem spoiler :P bár amúgy sem nézed meg :D de ennek már majd nem egy éve hogy kérdeztél :D ^^
7/8 A kérdező kommentje:
hát... talán egy nagyon unatkozós napon... :)
2014. aug. 20. 15:34
8/8 anonim válasza:
Szerintem eszméletlen jó volt tele van vicces részekkel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!