Iviven le lehet tiltani hogy rólam közölje az infókat?
IWIW!
Meg kell nyomni a a Kezdőlapon az egyes híreknél az "Elrejtés" gombot, majd ott kiválasztani a 2 funkcióból amelyiket szeretné az ember.
- XY híreire nem vagyok kiváncsi
vagy
- ENNEK A FUNKCIÓNAK a híreire nem vagyok kiváncsi.
A megfelelő helyet kijelölni, majd OK.
1.vagyok
bocsánat,tényleg elkerülte a figyelmemet,h.a saját infók meg nem jelenését akarod elérni!
azt így kell:
"profilszerkesztés",bal oldali menüben "hírfolyamom szerkesztése",és azon belül amit nem akarsz h.megjelenjen kiveszed a pipát.:)remélem érthetően írtam le.
előző vagyok
egy kis kiegészítés,ez előbb megoldás is jó,bár ott lehet,h.csak az eddigi híreidet tudod törölni..
de ha nem a hírfolyamom szerkesztése,menüpontra,hanem alatta a "híreim"-re mész,és ott is ki tudod venni a pipát a nem nyilvános hírfolyam-elemeid elől.
Na látom megértettétek a kérdés lényegét. Oké visszapipáltam a dolgokat amit nem szeretnék, remélem jó lesz mert nem volt ott semmi mentés ,oké gomb. Ha meg visszamentem ugyanúgy pipálva volt.:S
És nem IQ fighter hanem IQ huszár! :D
06:59 vagyok
igen, ahogy írtam is,nem az a jó amit először írtam.ott csak szűröd,h.melyik hírfolyam elemeidet akarod megnézni.
a +"híreim" menüt válaszd és ott vedd ki a pipát.ott van -mentés-gomb is..és MŰKÖDIK:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!