Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Iviven le lehet tiltani hogy...

Iviven le lehet tiltani hogy rólam közölje az infókat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

IWIW!

Meg kell nyomni a a Kezdőlapon az egyes híreknél az "Elrejtés" gombot, majd ott kiválasztani a 2 funkcióból amelyiket szeretné az ember.

- XY híreire nem vagyok kiváncsi

vagy

- ENNEK A FUNKCIÓNAK a híreire nem vagyok kiváncsi.

A megfelelő helyet kijelölni, majd OK.

2009. okt. 28. 18:32
 2/10 A kérdező kommentje:
én azt kérdem hogy ha felveszek uj ismerőst azt ne jelezze senkine
2009. okt. 28. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Te egy IQ-fighter vagy, ecsém, gratulálok. Sok sikert a további életedhez!
2009. okt. 28. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg te vagy az IQ fájter.... hülyegyerek. A kérdés az volt, hogy az Ő tevékenységét ne jelezze másoknak. Amit az első válaszoló írt az csak az, hogy Ő nem kíváncsi VAGY valakitől érkező hírekre VAGY egyáltalán semmilyen hírre nem kíváncsi. Ez Ő. De más ettől még totálisan tisztában lesz azzal, hogy ír egy kép hozzászólást, vagy bármi más. Egyértelműen arra gondolt, hogy MÁSOK felé ne közölje az Ő tevékenységét, mert esetleg baromira semmi közük hozzá. Amúgy engem is tetves módon zavar.
2009. okt. 29. 00:03
 5/10 anonim ***** válasza:

1.vagyok

bocsánat,tényleg elkerülte a figyelmemet,h.a saját infók meg nem jelenését akarod elérni!

azt így kell:

"profilszerkesztés",bal oldali menüben "hírfolyamom szerkesztése",és azon belül amit nem akarsz h.megjelenjen kiveszed a pipát.:)remélem érthetően írtam le.

2009. okt. 29. 06:45
 6/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok

egy kis kiegészítés,ez előbb megoldás is jó,bár ott lehet,h.csak az eddigi híreidet tudod törölni..

de ha nem a hírfolyamom szerkesztése,menüpontra,hanem alatta a "híreim"-re mész,és ott is ki tudod venni a pipát a nem nyilvános hírfolyam-elemeid elől.

2009. okt. 29. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:
#előbbi
2009. okt. 29. 06:59
 8/10 A kérdező kommentje:

Na látom megértettétek a kérdés lényegét. Oké visszapipáltam a dolgokat amit nem szeretnék, remélem jó lesz mert nem volt ott semmi mentés ,oké gomb. Ha meg visszamentem ugyanúgy pipálva volt.:S

És nem IQ fighter hanem IQ huszár! :D

2009. okt. 29. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:

06:59 vagyok

igen, ahogy írtam is,nem az a jó amit először írtam.ott csak szűröd,h.melyik hírfolyam elemeidet akarod megnézni.

a +"híreim" menüt válaszd és ott vedd ki a pipát.ott van -mentés-gomb is..és MŰKÖDIK:)

2009. okt. 29. 13:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért írtam, hogy IQ fájter, mert biztos érdekes a kérdése, de írni azt nem tud. Vagy most az a menő, hogy az 'iwiw'-et sima vével írják?:D
2009. okt. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!