Szerintetek mennyire lenne jó ötlet?
Figyelt kérdés
Van a Penge című filmsorozat.Annak a megvalósítását tervezem csak nem vámpírokkal végeznénk hanem C típusú állampolgárokkal.(Tudjuk kik,nem Voldemort)
Este felszerelkezünk, és útnak indulunk egy kis C gyilkolászásra.
2013. aug. 17. 15:18
1/7 anonim válasza:
Jó ötlet, kár hogy nem valódi a kérdés, és sosem fogsz C-t ölni
2/7 A kérdező kommentje:
De valódi a kérdés, teljesen ki van már tervelve minden csak lóvé kéne, ami nincs. :D Mert hát a fegyvereket be kell szerezni valahonnan.És már csak egy társ kellene.
2013. aug. 17. 15:45
3/7 anonim válasza:
Gratulálok, ezennel a C típusú egyedek közé süllyedtél!
4/7 A kérdező kommentje:
Miért süllyedtem volna oda?Ők ok nélkül teszik amit tesznek, én okkal tenném.
2013. aug. 17. 15:51
5/7 anonim válasza:
'C típusú állampolgár'?? az 'etnikumra' gondolsz? hát, ha börtönbe akarsz kerülni jó pár évre akkor csak nyugodtan.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem kerülnék sittre..Bizonyíték nélkül történne minden.
2013. aug. 17. 16:10
7/7 anonim válasza:
Okkal?? Én személy szerint rühellem a cigányokat, de nem kezdem el irtani őket. Főleg, hogy válogatás nélkül tennéd, minden háttérinfó nélkül.
Amennyi eszed van inkább akaszd fel magad az első fára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!