Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért minősítettek rajongónak?!

Miért minősítettek rajongónak?!

Figyelt kérdés
Két éve mentünk Braziliába barátommal, mert egy közeli rokonom ott él, de csak 1-2 napra látogatóba. Amikor jöttünk, (már megvoltak a csomagok is), szépen indultunk amikor jött pár csapat fiatal lány (nagyrészt fiatalabbak lehettek) fényképező gépekkel stb. Mondom, biztos turisták mennek haza vagy nem tudom, mi hallgattuk maxon a Nirvanat, aztán jött egy csapat kiöltözött fiú, mellettük ilyen őrök, tuti Ázsiaiak voltak mert látszott a szemükön azt már nem tudom azon belül milyen nemzetiségüek, azt meg pláne nem, hogy kik voltak, mert nem vagyok jártas az ottani zenében. Lényeg, hogy előttünk ilyen idősebb emberek mentek és hát adtak külön utat az embereknek, hogy ki tudjanak menni, bezzeg az előttünk lévő idős pár kimehetett, engem meg elkezdett tolni egy ott dolgozó hapsi, hogy nem mehetek oda meg ilyenek, de még jó, hogy ott volt abarátom, azt modnta neki elnézést, de nászútra jöttünk. LOL :D Elhitte és még a lányok, fiúk előtt kiértünk, hogy Taxit tudjunk fogni. AZtán kiértek és valmai kocsit, vártak ami nem sokkal a taxink előtt ott volt szép fekete kocsi volt, barátom meg is jegyezte, azt mondta lekéne lépni vele csak kicsit macerás lett volna, túl sok volt a szemtanú. Lényeg sajnáltam szegény gyerekeket (gyerekek, na jó nem votlka azért gyerekek) látszott, hogy ki vannak. (Azt tudom művész emberek voltak-e vagy csak felkapott emberek.) Lényeg eljutottunk a rokonomhoz, és haza fele út hála égnek sima ügy volt. :D Talán nektek is van ehhez haosnló sztoritok? :D
2013. aug. 17. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi van? Ennél zagyvább fogalmazást még nem láttam. Fuss neki még egyszer.
2013. aug. 17. 13:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat, csak nagyon fáradt voltam de így vissza olvasva tényleg nagyon zagyva bocsánat.

2 éve voltunk Braziliában a barátommal és amikor megérkeztünk volt egy kis felhajtás a reptéren mert valami Ázsiai fiú csapat érkezett és voltak rajongók is ott, és akik nem azok voltak pl:. idősebb párok stb. Külön kiengedték őket, hogy mehessenek utukra. Nos engem elkezdett egy őr féle lökdösni, hogy álljak félre, és maradjak ott, és nem értettem miért. (aztán leesett. félre érthető volt a fényképezőgép a kezemben. ) Aztán a barátom mondta neki nászúton vagyunk, és bevedte az őr így minket is kiengedtek a többi utassal együtt. Aztán próbáltunk taxit fogni, közbe néztük milyen jó kis járgányba szállnak be azok a fiúk akiket fotóztak ott. És sajnáltam őket, mert látszott rajtuk, hogy eléggé készen vannak.

És, hogy valaki került-e már ilyen helyzetbe.

Tényleg bocsánat az első megfogalmazásért. : )

2013. aug. 17. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaaaaa, így már érthető. :)

Pont ilyen helyzetben még nem voltam, de volt egy olyan kis kalandom, hogy nyaraláskor egy csilivili szállodában voltunk, amikor a férjem elkezdett bökdösni, hogy "láttad ki jött szembe? Ez XY (sajnos elfelejtettem a nevét)" mondom az ki? Erre ő, hogy híres dj. :)

2013. aug. 17. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértésed :D Igen régen még általánosban Pesten voltunk, és jött egy Műsorvezető velünk szembe és hát ugyan ez a szituáció, foggalmam nem volt aról, hogy ki volt ő. :)))
2013. aug. 17. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!