Ha eladtam egy használt robogót teljesen müködő képesen és eltelt egy hónap és az illető aki megvette vissza akarja adni azzal az indokkal hogy ha nem újitja fel a motort akkor tönkre megy, én köteles vagyok-e vissza venni tölle?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy használt robogót amit nem tudtam kihasználni igy meghirdettem a robogonak nem volt baja tökéletesen ment akadt rá egy vevőm aki kiprobálta és meg is vásárolta ráült és 210km-rt tett meg vele hazáig gond nélkül eltelt egy hónap és felhivott telefonon hogy vásároljam vissza tölle a robogót mert ő elvitte egy szerelöhőz és az azt állitja hogy minden alkatrész a motorban teljesen kopott és a javitási költsék 60e-ft de a motort ugy szedette szét hogy müködő képes volt az illető aki megvásárolta töllem a róbogót azzal fenyeget ha nem veszem vissza a motort tölle vagy nem fizetem ki a javitási költséget akkor birosághoz fordul, én csak azt akarom megtudni hogy ebben az esetben hogy járjak el köteles vagyok visszavenni tölle vagy kifizetni a javitási költséget vagy egyszerüen nem kell foglalkoznom vele?2013. aug. 16. 22:01
2/7 anonim válasza:
1 hónap bőven elég, hogy tönkretegye a robogót, szóval nem kell foglalkoznod vele.
3/7 A kérdező kommentje:
tehát ha birosághoz is fordulna akkor sem lenne problémám ugye?
2013. aug. 16. 22:36
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem mer bírósághoz fordulni, ha mégis megteszi 99%, hogy te nyered meg. Ha ő akkor is maximum vissza kellene venned a gépet. Szóval hagyd rá.
5/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 16. 23:05
6/7 anonim válasza:
Ilyen a világban nincs, nem kell foglalkoznia vele.
Gondolj bele, ha így mennének a dolgok akkor a bíróságok kapacitásának a 99%át az ilyen ügyek tennék ki, mert a magyar paraszt mindenbe bele kötne. Ha utólag jönne rá, hogy a hátsó ülés hamutálja picit rozsdás, egyből menne hogy vegyék vissza.
7/7 A kérdező kommentje:
Egyet értek, és köszönöm
2013. aug. 20. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!