Kaktusz2265 kérdése:
Mikor viheti el a bank a kocsit? Valaki segítene abban, mi van, ha tartozom a banknak, a gépkocsihitelemmel és kaptam egy levelet, hogy dátum szerint hol és mikor kell átadnom a kocsit, amennyiben nem fizetem be az elmaradásomat határidőig.
Figyelt kérdés
Ezt nem tudtam megtenni mindenféle okból kifolyólag, arra van esély, hogy Egyáltalán elvihetik egy vagy két havi tartozás miatt a kocsit? )a jövő héten rendezni tudom. (Vagyis ha ez nem történik meg, akkor a levél alapján kijönnek és lefoglalják a kocsit. Volt már valaki ilyen helyzetben? És mennyire gyorsak? mert a jövő héten tudnám rendezni, de félek, hogy egyszer csak megjelennek a kocsimért...mivel a határidő,a kocsi leadásának a határideje épp tegnap volt. Ha valakinek van erről tapasztalata legyen kedves írja meg. Köszönöm!2013. aug. 15. 23:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!